27.02.2024
Adriana Ochisanu lanseaza proiectul „Vocea Moldovei”. „Eu nu am avut aceasta ocazie sa ma promovez pe TikTok sau Instagram” - VIDEO

Interpreta de muzica populara Adriana Ochisanu, a fost invitata  la emisiunea O Seara Perfecta, unde a interpretat o melodie energica„Chef de zile mari”si a oferit detalii despre noul sau proiect. 

Interpreta a povestit cum organizeaza concertul„Vocea Moldovei”,care va fi la prima editie:„Am o veste frumoasa, pregatesc un concert mare cu multe surprize frumoase. Este un nou proiect care se numeste „Vocea Moldovei”. Vom include aici: coregrafie, muzica usoara, populara si de petrecere. Vor fi lucruri pe care nu le-am facut niciodata, multa tehnica si lumini. Vom lansa in acest proiect si tinere talente. Ma uit pe retelele de socializare si vad multi oameni talentati. Eu nu am avut aceasta ocazie sa ma promovez pe TikTok sau Instagram. Sunt copii care merita sa fie sustinuti”. 

Inca o graviduta in showbiz! Una dintre cele mai cunoscute stiliste de la noi este insarcinata - FOTO

Pe 20 aprilie, Arena Chisinau va gazdui un concertul„Adriana Ochisanu - Vocea Moldovei”.Alaturi de interpreta vor evolua artistii: Horia Brenciu, Ionut Dolanescu, Surorile Osoianu, Fratii Stefanet, Akord si Baletul National„JOC”.

Chiar daca a suferit mult, acum iubeste din nou! Adriana Ochisanu a facut  destainuiri sincere despre iubitul sau misterios: „Eu traiesc acum cu  prezentul si viitorul. Trecut nu exista pentru mine” -

„Vreau sa fie ceva deosebit, Arena Chisinau este un loc minunat, sunt bine organizate cele mai mici detalii si important ca sala este incapatoare,a spus artista. 

Adriana Ochisanu a implementat acest proiect pentru a oferi suport tinerilor interpreti si instrumentisti, aceasta a mentionat:„Vom incepe cu doua persoane talentate, posibel vor fi si preselectii. Pe viitor, tinerii vor fi ghidati de catre mine”.

Iuliana Beregoi si-a facut operatia pe care si-o dorea de mult timp! Cum se simte acum interpreta - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie