16.09.2023
Adriana Gavrila, profesoara de romana cu suflet de artist! Cum a evoluat aceasta pe scena de la Vocea Romaniei - VIDEO

Adriana are 29 de ani, este din Chiajna si este profesor de Limba Romana. „Eu imbin foarte tare latura muzicala cu profesia de cadru didactic. Cred ca inca sunt in cautarea drumului meu muzical si tocmai de aceea sunt aici. Trebuie sa gasesc o sansa sa cresc din punct de vedere artistic”, a spus tanara la testimoniale.

Piesa pe care Adriana a ales sa o cante pe scena de la Vocea este piesa preferata a fetitei sale. Tanara are doi copii, iar fetita de 5 ani este cea care a indemnat-o sa se inscrie la Vocea Romaniei.

Adriana a reusit sa intoarca doua scaune: cel al Irinei Rimes si cel dublu, al echipei Horia Brenciu&Theo Rose.

Theo Rose: „Mi-ar placea tare sa am o voce ca a ta in echipa noastra, cu care sa ma pot juca”.

Moment unic pe scena de la Vocea Romaniei! Cine e Norig, frantuzoaica indragostita de muzica lautareasca. Reactia antrenorilor dupa ce au ascultat-o cum canta in limba romana: „As da zile de la mine” - VIDEO

Irina Rimes: „Cred ca se ascunde aici o voce foarte buna, care poate sa cante mult mai multe stiluri si cu care eu vreau sa ma joc”.

Tudor Chirila i-a sugerat concurentei sa mearga la Theo Rose, dar Smiley a intervenit rapid. „Nu e corect ca tu sa influentezi concurentul de pe scena in decizia pe care trebuie sa o ia singur”, a spus antrenorul.

„Cred ca esti pretendenta la titlul de Vocea Romaniei”! Alexandra Sirghi i-a cucerit in unanimitate pe antrenori! Tanara a intors toate cele 4 scaune - VIDEO

In cele din urma, Adriana a ales sa mearga in echipa Irinei Rimes. 

Articole din aceeasi categorie