14.12.2023
Straluceste de Revelion, cu Loredana Boutique! Care sunt tendintele din acest an in materie de rochii de seara - VIDEO

Rochii din catifea, stofe lucioase si paiete. Pregatirile pentru sarbatorile de iarna au inceput, iar cu aceasta ocazie cu siguranta esti nerabdatoare sa-ti alegi o tinuta perfecta. Care sunt tendintele din acest an, dar si in ce showroom de la noi gasesti cele mai stilate rochii pentru sarbatorile de iarna, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Tu numai ai imbracat rochia asta cu paiete si deja am simtit atmosfera de sarbatori. Despre asta si este Revelionul. Despre stofele lucioase, paietele in special, de asemenea, catifeaua este regina sarbatorilor de iarna. Toate le gasiti la noi. Cel mai mult se poarta: negru, auriu, rosu, verde smarald, albastru electric”, a mentionat Loredana Manastireanu, administrator „Loredana Boutique”.

De asemenea, in showroom gasesti accesoriile potrivite cu care iti poti completa tinuta de sarbatori. „Avem foarte multe accesorii, avem clutch-uri, cercei, bratari, coliere. Plus la asta ca avem si foarte multe centuri. Chiar si o rochie simpla daca are o centura va arata de sarbatoare. Anul asta se poarta si florile”, a spus Loredana Manastireanu, administrator „Loredana Boutique”.

Iar daca esti o fire indrazneata, poti opta pentru o rochie de un albastru electric. „Stofa asta sclipeste pe interior. Este o stofa foarte interesanta, elastica, mai ascunde ce nu trebuie. Orice ati alege, cu siguranta o sa fiti cea mai neobisnuita in acea seara”, a explicat administratoarea „Loredana Boutique”.

Esti in cautare de un cadou deosebit pentru o femeie din viata ta? Cu siguranta nu vei gresi daca-i alegi o rochie superba.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie