21.08.2023
Adevarul despre relatia dintre Kate Middleton si regina Elisabeta a II-a. Ce reprosuri i-ar fi facut la inceputul relatiei cu printul William

Kate Middleton si regina Elisabeta a II-a au avut o relatie buna, insa nu a fost intotdeauna asa. La inceputul povestii ei de iubire cu William, bunica acestuia a avut cateva reprosuri la adresa acesteia.

Potrivit jurnalistei Katie Nicholl, care tocmai a lansat cartea „William si Harry”, regina Elisabeta a II-a, care s-a stins din viata anul trecut, in septembrie, s-a aratat deranjata de numeroasele vacante pe care si le lua Kate Middleton.

Kate Middleton si William, in varsta de 41 de ani, s-au logodit in 2010, iar regina Elisabeta a II-a nu a ezitat sa-si exprime nemultumirile fata de cea care avea sa devina sotia nepotului sau.

Concret, potrivit cartii pe care a lansat-o Nicholl, regina Elisabeta a II-a i-ar fi spus acesteia ca ar fi bine sa-si ia un job in loc sa continue sa calatoreasca.

„Daca Middleton si William nu erau la Castelul Balmoral, atunci erau in vacanta. Ba la schi, ba pe insula Mustique”, scrie Nicholl, care a explicat ca cei doi au avut o vacanta de lux in 2009, cand au plecat pe insula Mustique, ce face parte din Caraibe.

„Kate era numita des „Regina Mustique”, un titlu care i-a apartinut anterior printesei Margaret”, a mai scris Nicholl, referindu-se la sora cea mica a reginei Elisabeta a II-a.

De asemenea, o sursa apropiata familiei regale a dezvaluit ca regina Elisabeta era de parere ca partenera lui William ar trebui sa-si ia un serviciu serios inainte de a se casatori cu nepotul ei.

Potrivit Nypost.com, Kate Middleton a avut mai multe joburi inainte de a intra in familia regala, ea ocupandu-se de partea de Marketing a companiei pe care o detin parintii ei. De asemenea, a fost accessories buyer pentru o companie de haine.

Shakira, lovitura incredibila pentru Clara Chia Marti! Gerard Pique este direct implicat

Kate Middleton o admira pe nora preferata a reginei Elisabeta a II-a

Potrivit autoarei Katie Nicholl, sotia printului William este o mare admiratoare a felului in care sotii Wessex, Edward si Sophie, si-au educat copiii.

In ciuda faptului ca parintii lor sunt membri ai familiei regale, copiii, care sunt cei mai mici nepoti ai Reginei Elisabeta a II-a si ai Printului Philip, au crescut fara titluri de ASR si in afara ochiului publicului.

Kate (40 de ani) a admirat modul in care Edward si Sophie Wessex au reusit sa le ofere fiicei si fiului lor o copilarie normala, linistita, desi sunt fete regale. In timpul pandemiei, Sophie Wessex (57 de ani) a marturisit ca isi doreste ca cei doi sa creasca cu o etica puternica a muncii. Ceea ce s-a si intamplat: dupa ce a terminat scoala, in iunie, Lady Louise Windsor si-a luat un loc de munca de vara, la un centru de gradinarit. Autoarea a notat ca aceasta a castigat 6,83 lire sterline/ora.

Prima reactie a cantaretei Britney Spears dupa divortul de Sam Asghari: „Nu mai puteam suporta durerea”

In august, palatul Buckingham a confirmat ca aceasta va urma Universitatea St. Andrews, calcand astfel pe urmele varului ei, printul William.

Nu s-a decis inca daca Louise va lucra in interiorului familiei regale dupa absolvire.

Articole din aceeasi categorie