21.08.2023
Shakira, lovitura incredibila pentru Clara Chia Marti! Gerard Pique este direct implicat

Gerard Pique are mult de tras dupa ce a inselat-o pe Shakira cu Clara Chia, o studenta in varsta de 24 de ani. Recent, cantareata columbiana a pus piciorul in prag si l-a distrus atat pe fostul partener, cat si pe femeia cu care a fost inlocuita.

Shakira isi revine cu greu dupa ce s-a despartit de Gerard Pique, tatal copiilor sai cu care si-a petrecut 12 ani din viata. In timp ce cantareata se afla deja la capatul puterilor din cauza faptului ca tatal sau se afla la terapie intensiva, Gerard Pique isi facea de cap cu amanta tinerica, mai exact Clara Chia.

Artista a aflat totul, iar de atunci a pornit un scandal de proportii care a facut inconjurul lumii. I-a dedicat piese dure si a facut declaratii publice incredibile, dar se pare ca acum a ajuns la o intelegere cu Gerard Pique. Totul s-a rezumat la custodia copiilor, Milan si Sasha!

Horoscop 21 august 2023. Zodia care are de suferit din cauza barfelor

„Am aflat din presa ca am fost inselata, in timp ce tata era la Terapie Intensiva. Barbatul pe care l-am iubit cel mai mult toata viata mea, tatal meu, ma parasea cand aveam cea mai mare nevoie de el. Nu puteam vorbi cu el, pentru a-i cere sfaturile de care aveam atat de multa nevoie”, povestea Shakira la momentul respectiv.

De curand, instanta a decis, iar cei doi baieti vor putea locui alaturi de mama lor, in Miami. Fostul fotbalist va avea posibilitatea de a petrece timp alaturi de ei oricand isi doreste, dar fara Clara Chia!

Familia Maxian - mereu in trend! Fiica lor Riana a implinit 10 ani, iar sarbatoarea a fost wow - FOTO/VIDEO

Potrivit jurnalistilor de la Mundo Deportivo, o clauza a contractului semnat de cei doi se adreseaza direct iubitei fotbalistului. Acesteia nu ii este permis sa se apropie de cei mici, lucru care l-ar putea scoate din minti pe fostul partener al Shakirei.

Articole din aceeasi categorie