20.08.2023
Prima reactie a cantaretei Britney Spears dupa divortul de Sam Asghari: „Nu mai puteam suporta durerea”

Britney Spears a facut primele declaratii de cand ea si sotul ei, Sam Asghari, au anuntat despartirea, spunand ca „nu mai suporta durerea”.

Asghari, in varsta de 29 de ani, a precizat „diferente ireconciliabile” intr-o cerere de divort depusa miercuri la Los Angeles. In documentele depuse se precizeaza ca Asghari intentioneaza sa obtina sprijin financiar de la Spears si sa o puna pe aceasta sa ii plateasca avocatii. Valoarea bunurilor lui Spears si ale lui Asghari, precum si a celor pe care le detin impreuna, nu a fost inca stabilita, potrivit documentelor. 

Britney Spears, in varsta de 41 de ani, a declarat ca a fost „putin socata” de faptul ca relatia ei de sase ani cu domnul Asghari s-a incheiat. Cantareata a oferit detalii despre despartire intr-o postare pe Instagram: „Nu vreau sa explic de ce, pentru ca sincer nu este treaba nimanui”.

„Dupa cum toata lumea stie, Hesam si cu mine nu mai suntem impreuna ... 6 ani este o perioada lunga de timp pentru a fi cu cineva, asa ca, sunt putin socata, dar ... nu sunt aici pentru a explica de ce, pentru ca, sincer, nu este treaba nimanui!!! Dar, sincer, nu mai puteam suporta durerea!!! Intr-un fel de mod telepatic am primit atatea mesaje care imi topesc inima de la prieteni si va multumesc!!!! Am fost tare mult prea mult timp si Instagram-ul meu poate parea perfect dar este departe de realitate si cred ca stim cu totii asta!!! Mi-ar placea sa imi arat emotiile si lacrimile despre cum ma simt cu adevarat dar nu stiu de ce am fost nevoita mereu sa imi ascund slabiciunile!!!! Daca nu as fi fost soldatul puternic al tatalui meu, as fi fost trimisa in locuri unde sa fiu reparata de medici!!! Dar atunci am avut cea mai mare nevoie de familie!!! Trebuie sa fii iubit neconditionat... nu sub anumite conditii!!!! Asa ca voi fi cat de puternica pot fi si voi face tot ce pot!!! Si chiar ma descurc al naibii de bine!!! O zi buna si nu uitati sa zambiti!!!”, a vedeta artista pe Instagram. 

Transformarea uluitoare a fiului lui Arnold Schwarzenegger! Christopher a scapat de obezitate

Cuplul s-a casatorit in cadrul unei ceremonii pline de vedete la casa cantaretei din Thousand Oaks, California, in iunie 2022, la care au participat celebritati precum Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore si Paris Hilton. Cei doi s-au intalnit pe platoul de filmare al unui videoclip in 2016 avand o relatie mai multi ani, in timp ce Spears a ramas sub tutela administrata de tatal ei. 

Ea a citat dorinta sa de a se casatori cu Asghari printre motivele pentru care dorea sa se puna capat tutelei, care, potrivit ei, o impiedica. Cei doi si-au anuntat logodna in septembrie 2021, cand a devenit clar ca ea va fi eliberata de sub tutela, care s-a incheiat in luna noiembrie a aceluiasi an. 

Casatoria lor a fost prima pentru Asghari, in varsta de 29 de ani, si a treia pentru Spears, in varsta de 41 de ani. Ea s-a casatorit cu Kevin Federline, cu care are doi copii - Sean si Jayden - in 2004 si a divortat de acesta in 2007. Ea a mai fost casatorita cu prietenul din copilarie Jason Alexander in 2004, dar a fost anulata dupa doar 55 de ore.

Articole din aceeasi categorie