12.05.2022
Cele 4 zodii care au tendinta de a-ti ignora mesajele: „Nu ar trebui sa te bazezi pe...”

Stim, nu este deloc placut atunci cand cineva nu ne raspunde la mesaje. In unele situatii, acest lucru poate reprezenta o problema, fie ca este vorba despre o relatie sentimentala, profesionala sau de prietenie.

Sunt multe motive pentru care se intampla asta, cum ar fi ca o persoana nu are timp, se preocupa cu altceva, pana la faptul ca alege sa te ignore. Se pare ca, din punct de vedere astrologic, exista patru semne zodiacale care au tendinta sa nu iti raspunda la mesaje.

Berbec

In general, Berbecii sunt eficienti si responsabili cand vine vorba de munca lor si isi duc la bun sfarsit toate responsabilitatile, oricat de multe ar avea. In cazul in care le trimiti un mesaj si nu iti raspund, cel mai probabil considera ca ceea ce le-ai spus nu este o prioritate pentru ei si ca au lucruri mult mai importante pentru care sa se preocupe. Deoarece cariera este pe primul plan in cazul lor, te vor contacta abia atunci cand stiu ca si-au incheiat toate treburile.

Ce spun astrele despre compatibilitatea dintre cele mai cunoscute cupluri. Va rezista oare casnicia lui Will Smith - FOTO

Taur

Taurii prefera sa comunice fata in fata pentru ca atunci isi pot da seama mult mai usor de felul in care reactioneaza o persoana. Desigur, nu ignora cu desavarsire comunicarea prin intermediul mesajelor text, dar vor sa transmita ce au de spus intr-un mod cat de poate de direct. De asemenea, atunci cand sunt foarte suparati sau dezamagiti, nu vor raspunde nimanui la mesaje.

Gemeni

Gemenii considera ca nu au aproape niciodata timp sa raspunda mesajelor cuiva. Sunt atat ce concentrati pe ceea ce fac, incat nu este de mirare ca isi vor inchide telefonul pana cand isi indeplinesc toate sarcinile. Nu ar trebui sa te astepti sa iti raspunda imediat, ci din contra, este posibil sa isi aminteasca abia dupa o saptamana faptul ca i-ai contactat.

Cat de serios e in relatia cu tine, in functie de zodia lui

Fecioara

In cazul in care intampini un moment dramatic, nu ar trebui sa te bazezi pe Fecioare. Ele nu raspund niciodata la timp mesajelor. Iar in cazul in care observa ca le-ai transmis ceva, vor uita si isi vor vedea mai departe de lucrurile lor. Nu fac acest lucru cu rea intentie sau pentru ca au ceva personal cu tine, ci pur si simplu sunt neatente si ar trebui sa se organizeze mai bine.

Articole din aceeasi categorie