31.01.2022
Adela Popescu si Radu Valcan, vacanta esuata la munte: „Ma gandesc sa nu mai venim” - FOTO

Adela Popescu si partenerul ei, Radu Valcan, au optat pentru un sejur plin de zapada la munte, departe de oras si de aglomeratia lui, spre bucuria celor trei copii ai lor. Totusi, dupa ce s-au distrat pe partie, Adela a publicat un mesaj in care a explicat ca se gandeste sa nu isi mai petreaca astfel vacanta. Iata de ce!

Din imaginile publicate pe retelele de socializare, se poate observa cum Adela Popescu si frumoasa ei familie s-au bucurat din plin de vacanta la munte. Atunci care sa fie problema? Prezentatoarea emisiunii „Vorbeste lumea” si-a fotografiat micutii in timp ce incercau sa invete sa schieze sau pe partie cu sania, cei mici parand sa fie extrem de incantati.

Cleopatra Stratan este pregatita de urmatoarea etapa din viata ei. Vedeta se gandeste sa devina mama: „Ne dorim foarte mult un copil, ne dorim o fetita. Cine stie, cand o vrea Dumnezeu” - FOTO

Motivul pentru care Adela Popescu a dezvaluit ca nu isi mai doreste sa mearga la munte

Insa, cum la parinti nu se mai gandeste nimeni, am fi zis ca totul a decurs perfect. Se pare insa ca o vacanta, atunci cand aduci cu tine trei copii, nu prea mai e „vacanta” in adevaratul sens al cuvantului, iar vedeta TV a glumit ca nu mai vrea sa repete experienta, cel putin pana cand copiii nu mai cresc putin.

Daca in vacanta mergi sa te si odihnesti, in acest caz nu s-a pus problema de asa ceva, iar cei doi soti, Adela si Radu Valcan, le-au facut numai poftele celor mici, pe ei neglijandu-se un pic. Totusi, per total, vacanta nu a fost una de care sa se poata plange, decat asa, cu tenta de gluma.

Poza cu Smiley si Josephine care a "topit" Internetul. Solistul e fascinat de fiica lui - FOTO

„A fost superb, dar pana nu implinesc zece ani copiii, ma gandesc sa nu mai venim!”, a scris Adela Popescu pe Instagram, aparand intr-o fotografie de pe partie. „Cand implinesc toti zece ani?”, a intrebat un urmaritor, curios la ce se refera prezentatoarea, iar Adela Popescu a explicat: „Cel mic”. Asadar, mai e de asteptat ceva! 

Si celelalte mamici din showbiz i-au fost alaturi si i-au comentat la postare. „Vezi, daca schiati si voi, altfel statea treaba!”, i-a replicat prezentatoarea TV Simona Gherghe, in timp ce Adelina Pestritu a pus in dreptul imaginii mai multe emoticoane care rad, semn ca si ele cunosc bine „situatia”.

De asemenea, in alta imagine Adela apare in poza ca si cum ar fi alunecat pe zapada, semn ca acest gen de vacante „friguroase” nu ar fi tocmai pe placul ei. Vedeta TV si pe partie incerca sa se incalzeasca cu ajutorul unei bauturi calde. 

 Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie