31.01.2022
Poza cu Smiley si Josephine care a "topit" Internetul. Solistul e fascinat de fiica lui - FOTO

Gina Pistol (41 de ani) si Smiley (38 de ani) au revenit de mai bine de o saptamana din vacanta exotica petrecuta in Seychelles, dar continua sa ne bucure pe retelele sociale si cu imagini din Romania. In centrul atentiei este, evident, fiica lor, Josephine.

Smiley si Gina Pistol lucreaza la televiziuni diferite, PRO TV si Antena 1, doua acasa la ei cea care face audienta e micuta Josephine, fiica lor care a venit pe lume in data de 9 martie 2021. Amandoi sunt topiti dupa ea, cum e si firesc, si chiar daca au decis sa nu ii arata chipul, in social media, fetita are deja o multime de fani. Evident, de pe retelele sociale ale parintilor ei, care au impreuna peste 3,5 milioane de urmaritori, numai pe Instagram.

Horoscop 31 ianuarie 2022. Duel in dragoste si o decizie importanta pentru unele zodii

Smiley, poza adorabila cu fiica lui, la plimbare

Duminica, 30 ianuarie, Smiley si Gina au petrecut o dupa-amiaza relaxanta, la plimbare, iar solistul a avut si un indemn pentru cei de acasa. "Pentru o duminica frumoasa…bucurati-va ca sunteti!", a scris el pe Instagram. Gina a publicat si ea pe InstaStory o fotografie care iti topeste inima. Iubitul ei, Smiley, imbratisand-o cu tandrete si grija pe micuta Josephine, care deja sta in picioare si face pasi mici, dar siguri. Fetita e imbracata intr-un costumas gri si poarta o caciulita roz, cu doua moturi.

Cleopatra Stratan este pregatita de urmatoarea etapa din viata ei. Vedeta se gandeste sa devina mama: „Ne dorim foarte mult un copil, ne dorim o fetita. Cine stie, cand o vrea Dumnezeu” - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie