04.02.2022
8 piese vestimentare de la fashionistele scandinave care iti vor fi de folos in aceasta primavara - FOTO

Esti gata sa iti actualizezi garderoba pentru aceasta primavara? Urmareste fashionistele si noile colectii de la Saptamana Modei de la Copenhaga, unde conditiile meteorologice deja dau de stire ca vine primavara. Mai jos am adunat pentru tine opt piese vestimentare pe care o sa vrei cu siguranta sa le adaugi in garderoba ta. 

Daca eroinele din Paris ne-au surprins cu tinute stralucitoare si neobisnuite, atunci de aceasta data, privind aceste imagini, ne-am surprins gandindu-ne ca ne-am dori si noi aceeasi haina maro sau botine negre. Poate mai avem nevoie si de o bereta? Sau poate si pulover pe care l-am vazut in timpul prezentarii colectiei noi Fendi si JW Anderson? 

Viata este prea scurta pentru a avea un par neingrijit! Hairstylistul Daniela Ciornii-Ojoga iti spune ce alegeri fac moldovencele in materie de par, dar si cum sa obtii volumul si luciul perfect - FOTO

Pulover cu fante

Nu-ti face griji, un astfel de pulover nu te va lasa sa ingheti. Principalul lucru este ca gatului ii este cald. Iar tricotajul si deschizaturile sunt chiar foarte sexy. 

Jacheta scurta

In cazul in care trebuie sa fii la birou pana la ora 9:00, iar in bar la ora 21:00, este ceea de ce ai nevoie. Alege o culoare clasica sau optiunile de imprimare in carouri. Un astfel de model iti va face orice tinuta in una clasica si eleganta.

Esarfele

Leaga-le la talie, decoreaza-ti gentile, decoreaza-ti parul sau poarta-le ca top (cum fac fashioniste de pe TikTok).

Pantalonii cargo

O alternativa excelenta pentru preferatii tai blugi. Recomandare chiar de la Jennifer Aniston.

Ai auzit despre detoxifierea garderobei? Stilista Korina Ankin iti ofera 5 sfaturi simple dupa care trebuie sa te conduci: „Este mult mai usor sa observam cinci pulovere negre similare, daca acestea vor fi asezate impreuna” - FOTO

Palton maro

Intreaga lume este obsedata de maro. Trebuie sa recunoastem ca atunci cand am vazut aceasta haina din fotografia de mai sus, ne-am gandit imediat: trebuie sa o luam. Atrage antentia la cat de frumos se combina acest palton cu accesoriile oranj!

Bereta

De acord, uneori ne dorim cu totii sa ne simtim ca o eroina din serialul „‎Emily in Paris”, pentru care totul merge bine intotdeauna si in orice circumstante. Poate secretul succesului consta in bereta? Te invitam sa experimentezi singura. 

Botine negre cu toc gros

Daca sincer, aceste botine sunt un articol esential intr-o garderoba. Sunt intr-o combinatie perfecta pentru blugii tai largi, jachetele cu imprimeu leopard, puloverele colorate si paltoanele matlasate. 

Un bomber cald

Cu cat mai pufos, cu atat mai bine. Hailey Bieber, care isi petrece extrasezonul intr-o jacheta bomber, cu siguranta prefera aceasta tendinta.

Adevaratele comori vestimentare le poti gasi anume la second hand. Cream look-uri unice, impreuna cu vloggerita Hellen Monroe: „Aici putem gasi piese vintage, care sunt unice si la un pret foarte accesibil” - VIDEO

Esarfa care se transforma intr-o pelerina

Vrei sa te plimbi prin oras intr-un singur pulover? Te rog, doar nu uita sa-ti arunci o esarfa confortabila pe umeri.

Articole din aceeasi categorie