21.02.2022
Acum este considerata legenda vie a muzicii si icoana stilului, dar putini cunosc povestea incredibila de viata a Rihannei! Vezi evolutia uimitoare a vedetei - FOTO

De curand, Rihanna si-a celebrat cea de a 34-a aniversare, iar cu aceasta ocazie noi am decis sa urmarim parcursul ei, de la o simpla fata din Barbados la o legenda vie si un magnet al succesului. 

Industria muzicala cunoaste multe personalitati remarcante si oameni speciali, insa Rihanna merita din plin atentia si aprecierea noastra. 

Povestea Rihannei a inceput in adolescenta atunci cand celebrul producator Evan Rogers se afla in vacanta pe insula Barbados. Atunci Rihanna a profitat de ocazie si l-a rugat sa participe la auditii. El a fost atat de impresionat de talentul viitoarei vedete, incat a invitat-o imediat in State pentru a o prezenta unor oameni importanti de la casele de discuri - inclusiv Jay-Z, pe atunci noul presedinte al def Jam.

Cea de-a doua auditie, de data aceasta cu Jay-Z a avut la fel de mult succes. „Exista doar doua cai de iesire de aici, una pe usa, daca semnam si devii o cantareata de succes sau pe fereastra de la etajul 29 daca refuzi." Din fericire, Riri a vazut oferta ca fiind una "foarte magulitoare" si a decis sa-si incredinteze cariera unui influent artist hip-hop.

Acum, peste 15 ani, Rihanna este o vedeta de clasa mondiala. A vandut milioane de copii ale albumelor si pieselor sale si are sapte premii Grammy si 23 de nominalizari. Acest lucru i se datoreaza mai mult celor doua trasaturi de caracter care s-au manifestat in timpul intalnirii cu Jay-Z din 2005: un autocontrol incredibil si o capacitate uimitoare de schimbare, ramanand in acelasi timp fidela instinctelor ei. 

O fata minora dintr-o familie simpla a reusit sa transforme o cunostinta ocazionala intr-o munca de o viata. Chiar si atunci a devenit evident: nimic nu o va opri pe Rihanna in drumul spre ceea ce si-a dorit.

Rihanna a inregistrat un succes remarcabil odata cu aparitia hitului Umbrella, care a ajuns pe primele pozitii ale topurilor din intreaga lume si a luat de doua ori premiul de platina in Statele Unite. Ea a colaborat cu cei mai buni producatori si personalitati din industrie, inregistrand piese comune cu Jay-Z, Timbaland si Ne-Yo. Fanii au fost incantati de noua imagine de "fata rea" a artistei, care nu parea sa dea un ban pentru opiniile altor oameni. Exista insa si un alt factor care a facut-o deosebita pe Riri de restul: Cu o voce incredibil de puternica, ea nu a cautat niciodata cu adevarat o performanta prea emotionanta, dar a optat pentru lejeritate. Dupa cum spunea un critic muzical: „Exista un fel de gol taiat in vocea ei, o precizie mecanica care nu lasa loc de experienta si ii permite sa mearga mai departe."

Cine este fosta sotie a lui Vladimir Putin. Dezvaluiri despre relatia dintre Liudmila si presedintele Rusiei: “Mi-am dat seama ca nu am de ales”

Asadar, chiar daca muzica a ajutat-o sa iasa din Barbados, acest lucrua motivat-o sa aduca un omagiu tarii sale de origine, iar in 2018, Riri a devenit Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Barbadosului. 

S-a nascut la Chisinau, dar a ajuns asa joace in „Star Trek”. Actorul celebru din SUA, Boris Lee Krutonog a dezvaluit cum e sa fii un star american si care sunt planurile sale - VIDEO

Pe 4 august 2021, s-a confirmat ca Rihanna este cea mai bogata femeie din industria muzicala si a doua doar pentru Oprah Winfrey in industria divertismentului. Are 1,7 miliarde de dolari in cont, venit nu doar din muzica, dar si din brandul sau de cosmetice. si lenjerie de corp.  

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie