21.02.2022
Cine este fosta sotie a lui Vladimir Putin. Dezvaluiri despre relatia dintre Liudmila si presedintele Rusiei: “Mi-am dat seama ca nu am de ales”

Liudmila si Vladimir Putin au fost casatoriti vreme de doua decenii, din casnicia lor rezultand si cele doua fete ale cuplului. Dupa divortul de politician, Liudmila si-a refacut viata si traieste intr-o vila din Franta.

Liudmila (64 de ani astazi) si Vladimir Putin (69 de ani) s-au casatorit pe 28 iulie 1983 si au locuit initial in Germania de Est, din 1985 pana in 1990. Impreuna au doua fete, pe Maria (37 de ani) si pe Ekaterina (36 de ani).

S-a nascut la Chisinau, dar a ajuns asa joace in „Star Trek”. Actorul celebru din SUA, Boris Lee Krutonog a dezvaluit cum e sa fii un star american si care sunt planurile sale - VIDEO

Divortul a survenit in 2014, dupa mai bine de doua decenii de casnicie, si s-a dorit unul silentios, in contextul in care Vladimir Putin era deja de ani buni unul dintre cei mai puternici oameni din lume.

Intr-o biografie a lui Vladimir Putin publicata in Foreign Policy acum 20 de ani, Liudmila ar fi povestit ca a trebuit sa nasca singura primul copil al cuplului, pentru ca sotul ei era plecat intr-o calatorie de afaceri.

Germanii sustin ca Putin si-a batut prima sotie

Femeia a sustinut ca, la intoarcere, Putin a ordonat ca fetita sa se numeasca Maria dupa mama sa, chiar daca sotia sa prefera numele de Natasa: ”Am plans o zi intreaga, dar apoi mi-am dat seama ca nu aveam de ales si fiica mea avea sa fie Maria”. 

In 2011, mass-media germana a publicat fisiere de arhiva de la agentia de spionaj din Germania de Vest, in care Putin era acuzat ca isi lovise sotia in perioada petrecuta printre straini. Potrivit jurnalistilor, Liudmila s-ar fi imprietenit cu un agent si i-a povestit acestuia ca sotul ei o agresa si ca a avut numeroase relatii extraconjugale.

Este invingatoare in lupta cu cancerul, iar povestea ei este urmarita de milioane de oameni pe TikTok! Ecaterina Gurscaia a povestit succesul pe aceasta platforma si povestea sa cu happy end - VIDEO

Si presa rusa a amintit in cateva randuri despre idilele lui Vladimir Putin, investigatia Proekt Media din 2020 dezvaluind ca liderul de la Kremlin ar mai avea o fiica, nascuta in 2003, dintr-o legatura sentimentala cu o milionara rusa.

Un ziar a fost inchis dupa ce a scris ca Putin are o idila cu o gimnasta celebra

Dupa ce un ziar moscovit a scris, in aprilie 2008, ca Vladimir Putin ar fi divortat de Liudmila pentru a se logodi cu gimnasta Alina Kabaeva, informatia a fost negata vehement de Kremlin, iar publicatia a fost inchisa.

Dupa separarea de Putin, Liudmila s-a stabilit in Franta, acolo unde si-a refacut viata alaturi de Artur Oceretnii, un om de afaceri care activeaza in cadrul unei importante agentii de organizare de evenimente.

Vila de 7 milioane euro pentru fosta nevasta a lui Putin

Cei doi locuiesc intr-o vila amplasata langa statiunea franceza Biarritz, evaluata la nu mai putin de 7 milioane de euro. Si asta in pofida faptului ca resursele financiare declarate ale fostei sotii a lui Vladimir Putin erau unele mai degraba modeste, cifrate la cateva mii de dolari anual, in perioada casniciei cu presedintele rus.

”Vila din satucul Anglet, aflata in apropiere de Biarritz, a fost cumparata in decembrie 2014, la numai sase luni dupa ce Liudmila si Vladimir Putin au anuntat public divortul lor. Vila, numita initial “Souzanna”, dar al carei nume a fost schimbat apoi in “Reverie”, a fost construita in 1927. Are pardoseli de marmura, candelabrele originale si un basorelief realizat de sculptorii francezi Jan si Joel Martel.

Vila are 450 de metri patrati, patru dormitoare, un living si sala de servit masa, cu terasa, precum si un spatiu pentru biliard. Este inconjurata de un parc privata de 5.000 de metri patrati, unde se afla o piscina exterioara si un pavilion de muzica”, aminteste presa straina despre vila primei sotii a lui Vladimir Putin.

Articole din aceeasi categorie