12.04.2022
Actrita Olga Sumska a publicat un video de la teatrul in care activa la Mariupol! Imaginile cu un puternic impact emotional au trezit o multime de reactii si amintiri dureroase: „Cand ma uit la teatrul ruinat, parca aud vocile mariupolenilor...” - VIDEO

Mariupol este un oras care sufera zilnic din cauza ocupantilor rusi. Mii de civili au murit pentru ca sunt ucraineni. Actrita Olga Sumska a lansat un videoclip cu teatrul distrus, in care sute de locuitori din Mariupol s-au ascuns de bombardamente.

Pe 16 martie, rusii au lovit in inima Mariupolului, un teatru de renume, iubit de civili si artisti.

Regizorul Sean Penn, dispus sa lupte impotriva Rusiei: „Daca ai fost in Ucraina, nu ai cum sa nu te gandesti la ideea de a lupta”

Actrita Olga Sumska a postat recent un videoclip cu imaginea teatrului distrus chiar pe pagina personala de Instagram.

„Amploarea tragediei de la Mariupol nu cunoaste limite... Cand ma uit la teatrul ruinat, parca aud vocile mariupolenilor ingropati de vii sub aceste ruine... Noi filmari infricosatoare ale Teatrului Dramatic Mariupol distrus de rusi. O durere groaznica, pe care nimic in lume nu o poate mangaia...”, a scris indurererata actrita.

Videoul a reusit sa adune in doar cateva ore peste 65.000 de vizualizari, iar comentariile pline de durere si dezamagire nu au intarziat sa apara. 

Capsuni, croissante, vin spumant si multe femei frumoase! Afla cum a avut loc o seara de discutii sufletesti alaturi de Diana Ballerini: „Sunt de parere ca trebuie sa traim momentul aici si acum...” - VIDEO

Sursa VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie