12.04.2022
Regizorul Sean Penn, dispus sa lupte impotriva Rusiei: „Daca ai fost in Ucraina, nu ai cum sa nu te gandesti la ideea de a lupta”

Dupa ce si-a petrecut luni intregi in Ucraina, documentand invazia Rusiei asupra tarii, Sean Penn a dezvaluit ca se gandeste serios la posibilitatea de a lupta impotriva armatei lui Putin.

„Daca ai fost in Ucraina, nu ai cum sa nu te gandesti la ideea de a lupta. Si te gandesti: in ce secol suntem? Pentru ca zilele trecute eram la o benzinarie din Brentwood si ma gandeam sa lupt impotriva Rusiei. Ce naiba se intampla?”, a povestit actorul in varsta de 61 de ani pentru Hollywood Authentic.

O adolescenta din Mariupol a trecut de la vloguri cu prietenii la filmarea distrugerilor din oras: „S-ar putea face filme horror aici” - VIDEO

„Singurul mod prin care as fi putut sta mai mult timp in Ucraina ar fi fost daca as fi avut o pusca, probabil fara o vesta antiglont. Pentru ca, in calitate de strain, vrei sa oferi acea vesta antiglont unui civil care lupta sau unui luptator cu mai multe abilitati ca tine sau unui barbat tanar ori unei femei tinere care ar putea lupta mai mult timp”, a mai adaugat Penn.

La inceputul lunii martie, actorul a participat la o conferinta de presa a guvernului de la Kiev si a aparut alaturi de Volodimir Zelenski intr-o inregistrare video pe care presedintele Ucrainei a postat-o pe contul sau de Instagram. Penn a vorbit despre intalnirea pe care a avut-o cu Zelenski, declarand ca a fost extrem de impresionat de presedintele Ucrainei.

„Intalnindu-l pe presedintele Zelenski cu o zi inainte de invazie si apoi inca o data in ziua invaziei… nu stiu daca stia ca a fost nascut pentru asta, dar era clar ca eram in prezenta a ceva… ce era nou pentru lumea moderna, in termeni de curaj, demnitate si iubire. Este un moment extraordinar. Am fost impresionat si miscat de el si in acelasi timp am fost inspaimantat pentru el si Ucraina”, a declarat actorul in cadrul emisiunii Anderson Cooper 360.

Cum s-au comportat francezii cu o sportiva din Ucraina si cum reactioneaza cand aud de razboi: „Abia astept sa ma intorc acasa”

De asemenea, Sean Penn a dezvaluit ca a fost nevoit sa mearga kilometri buni pentru a putea parasi tara. Actorul, in varsta de 61 de ani, a spus ca atat el, cat si echipa sa de filmare au decis sa-si abandoneze masina si sa mearga pe jos.

„Eu si doi colegi am mers mile pana la granita cu Polonia dupa ce ne-am abandonat masina pe marginea drumului. Aproape toate masinile din aceasta fotografie transporta doar femei si copii, majoritatea fara niciun semn de bagaj, iar o masina este singura lor proprietate de valoare”, a spus Penn.

Articole din aceeasi categorie