12.09.2022
Actrita Gina Lollobrigida are nevoie urgenta de operatie, dupa ce a cazut in casa si si-a rupt femurul. Italianca de 95 de ani a fost considerata cea mai frumoasa femeie din lume

Gina Lollobrigida, una dintre legendele cinematografiei italiene,  si-a rupt femurul in urma unei cazaturi la domiciliu si va avea nevoie de operatie, au anuntat agentia de presa ANSA si cotidianul La Repubblica, citandu-l pe avocatul actritei.

Vedeta de 95 de ani va fi operata la un spital din Roma, in pofida varstei sale inaintate si a problemelor cardiace, noteaza DPA si Agerpres.

Lollobrigida a fost una dintre cele mai cunoscute actrite din Italia in anii '50 si '60, cand a fost numita cea mai frumoasa femeie din lume. Alaturi de Sophia Loren si Claudia Cardinale, este considerata una dintre legendele filmului italian. 

Victoria Beckham a mentionat ca nu intentioneaza sa se impace cu nora sa, Nicola Peltz: „Este un joc de asteptare”

A jucat cu actori de marca precum Anthony Quinn, Humphrey Bogart sau Marcello Mastroianni, iar dupa ce si-a incheiat cariera in aceasta industrie, s-a reorientat catre fotografie si sculptura.

Noul teaser al filmului „Mica sirena” a depasit un milion de dislike-uri. Vezi care este motivul - VIDEO

In ultimii ani, vedeta s-a aflat in centrul unei dispute de familie, iar un judecator i-a atribuit un tutore. In pofida acestor piedici, Lollobrigida candideaza pentru Parlament la urmatoarele alegeri legislative din 25 septembrie. Vedeta candideaza din partea partidului radical de protest Italia Suverana si Populara (ISP), care doreste, printre altele, ca Italia sa paraseasca Uniunea Europeana, moneda euro si alianta militara NATO.

Articole din aceeasi categorie