12.09.2022
Noul teaser al filmului „Mica sirena” a depasit un milion de dislike-uri. Vezi care este motivul - VIDEO

Weekendul trecut a fost lansat primul teaser al multasteptatului film „Mica Sirena”, cu Halle Bailey in rolul principal. In ultimii ani, in jurul viitoarei premiere au existat o multime de controverse si critici din partea publicului. Nu tuturor le-a placut alegerea actritei pentru rolul Micii Sirene, pe care telespectatorii nu sunt obisnuiti sa o vada de culoare. Si, din pacate, acesti oameni sunt mai multi decat ne-am fi putut imagina.

Teaserul noului film „Mica Sirena”, in doar doua zile a inregistrat un numar record de dislike-uri. In ciuda faptului ca Youtube a limitat „dislike-urile”, in mediul online a aparut Return YouTube Dislike, care permite sa aflam totusi cati utilizatori au apasat pe acest buton. 

Instagram vs Realitatea! Cum arata Madonna in fotografiile paparazzilor - FOTO

Asadar, s-a dovedit ca videoclipul a adunat 1,1 milioane de dislike-uri si doar 319 mii de aprecieri. 

Printul Harry, prima declaratie dupa decesul Reginei Elisabeta a II-a

In urma cu cativa ani, Halle Bailey a fost aleasa in calitate de personajul principal in remake-ul desenelui animat „Mica Sirena”. In mediul online vestea a fost primita ambiguu de catre utilizatori, deoarece in filmul original din 1989, personajul principal este o fata cu pielea alba si parul rosu aprins. 

Articole din aceeasi categorie