18.04.2022
Un celebru actor rus si-a aratat sustinerea fata de Ucraina: „De pe data de 24 februarie, ei incearca sa ne inchida nu doar ochii, ci si urechile...”

Actorul, regizorul si scenaristul rus Alexander Feklistov si-a exprimat opinia in legatura cu razboiul din Ucraina.

Artistul a condamnat actiunile ocupantilor rusi si a mentionat ca popurul rus poarta o rusine cumplita din cauza ororilor care au loc.

„Dragii mei colegi ucraineni, vreau sa va exprim cuvintele mele de solidaritate. Noi, in Rusia, simtim o rusine incredibila in legatura cu ceea ce se intampla. De pe data de 24 februarie, ei incearca sa ne inchida nu doar ochii, ci si urechile. Cu toate acestea noi auzim si vedem durerea voastra, ne exprimam solidaritatea.”, a spus actorul intr-un video postat pe pagina sa de Telegram.

„Iti sfasie sufletul!” Mesajul emotionant pe care l-a transmis Andrei Bednyakov, prezentatorul care si-a pierdut de curand mama: „Inca nu imi vine sa cred” - FOTO

De asemenea, Alexander a accentuat faptul ca unele momente care ar fi trebuit sa ramana doar in istorie se repeta si in prezent. „Unchiul meu a murit langa Kiev in timpul Marelui Razboi Patriotic. Nu inteleg de ce aceste lucruri groaznice se repeta. Este foarte dureros si amar. Ucraina, suntem cu tine.”

Cuvintele lor au ajuns la inimile internautilor! Masha Efrosinina a publicat pe Instagram monologurile a doi copii din Mariupol: „Cand nu am puterea si cuvintele care sa transmita durere pe care o simt, ma uit la ei” - VIDEO

Aleksandr Feklistov este un actor rus. A aparut in mai mult de saizeci de filme. Din 2007  este vicepresedinte al Festivalului Cehov.

Anita Tsoy, Dmitrii Haratyan si Anna Semenovich: lista artistilor care vor concerta in sprijinul Rusiei

Articole din aceeasi categorie