19.04.2022
Ramasite si daramaturi e tot ce s-a ales din casa lor! Interpreta Olga Tsibulska si-a aratat locuinta dupa exploziile si bombardamentele care au avut loc: „Realizez ca ar fi putut fi chiar ei acolo..” - FOTO/VIDEO

Pentru a se salva si a fugi din calea razboiului, Olga si parintii interpretei au plecat din Irpin odata cu inceperea razboiului.

De curand, cantareata a publicat mai multe fotografii cu ramasitele casei lor. Aceasta a recunoscut ca este imposibil sa priveasca fara a avea lacrimi in ochi.

„Aceasta este casa parintilor mei din Irpin. Mai exact, ce a mai ramas din ea. M-am uitat la aceste fotografii, videoclipuri si am plans pentru ca realizez ca ar fi putut fi chiar ei acolo daca nu reuseam sa plecam la timp.”, a scris ea. 

Din nou la inaltime! Iuliana Beregoi a lansat o noua piesa: „Tine-ma in brate si dupa apus...” - VIDEO

Interpreta nu si-a putut contacta parintii din Irpin timp de cateva zile. Vedeta a recunoscut ca in acele zile a incercat sa sune pe oricine si a aflat despre evacuarea lor.

Un celebru actor rus si-a aratat sustinerea fata de Ucraina: „De pe data de 24 februarie, ei incearca sa ne inchida nu doar ochii, ci si urechile...”

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie