23.01.2023
Actorul din popularul serial „Vincenzo” s-a stins din viata la doar 36 de ani

Actorul sud-coreean, Na Chul, a murit la varsta de 36 de ani. Acest lucru a fost raportat de editia birtanica NME.

Cauza exacta a decesului inca nu a fost stabilita. Se raporteaza ca „starea lui s-a inrautatit brusc din cauza agravarii problemelor de sanatate”.

Na Chul si-a facut debutul in actorie in 2010, cand a jucat intr-o piesa de teatru „Anna’s Jurnal”. De asemenea, acesta a jucat in mai multe filme. In 2021, el a jucat in serialul „Vincenzo”, iar in 2022, a participat in serialul „Weak Hero”.

Ronin Terente a recunoscut ca adesea ii apar ganduri de a parasi Moldova, insa ceva il motiveaza sa nu o faca: „Aici eu nu fac multi bani, dar ma simt bine din punct de vedere emotional” - VIDEO

In total, actorul s-a filmat in peste 20 de filme si emisiuni TV. Inclusiv: „Jeon Woochi : The Taoist Wizard”, „Mobius”, „Made In China”, „The Piper”, „Stranger”, „The Good Wife”, „Entourage”, „Sinkhole”. 

„Totul abia incepe!” Intr-o atmosfera relaxanta, cu jazz si vin select, acordeonistul Misha Grossu a reusit sa transmita publicului prin muzica sa cele mai frumoase emotii - VIDEO

Aducandu-i omagiu lui Na Chul, populara actrita sud-coreeana Kim Go-Eun l-a numit pe acesta „cel mai bun actor al tuturor timpurilor”. „Cel mai uimitor barbat, tata, sot, fiu si prieten”, a adaugat ea. 

Articole din aceeasi categorie