08.12.2022
Invitati speciali si atmosfera distinsa la Gala Fashion Vip! Vezi cum a avut loc evenimentul mult asteptat, dar si ce tinute au purtat vedetele in acest an - VIDEO

Seara trecuta a fost una speciala deoarece cele mai remarcabile personalitati din tara noastra au fost decernate in cadrul unui eveniment organizat de revista Fashion Vip. Reporterul Iulia Deliu a fost acolo si a povestit care este atmosfera in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Fashion Vip a organizat gala premiilor de excelenta, un eveniment care are loc traditional la sfarsit de an. O traditie frumoasa ce dureaza de 22 de ani.

Oameni de afaceri, vedete, interpreti, specialisti din domeniu medicinei si nu doar au plecat de la aceasta gala cu premii.

Maria Stoianov a fost cea care a deschis seara. „Cantam frumos pentru sufelete frumoase. Alaturi de mine este domnisoara cea mai talentata din toata Romania, Daniela Plesca.”, a mentionat Stoianov.

EXCLUSIV! Nikos Vertis - pentru prima data in Republica Moldova. Ce a povestit interpretul despre concertul pe care il va sustine in tara noastra: „Imi place sa descopar oameni noi si sa vorbesc cu ei, sa-i inteleg” - VIDEO

Daniela Plesca fiind intrebata cum se simte in cadrul evenimentului, a raspuns: „Ma simt foarte bine mai ales ca sunt alaturi de doamna Maria si este o conexiune intre noi. O sa cucerim pe toata lumea de aici.”

De asemenea, la gala premiilor de excelenta a fost prezent si Constantin Moscovici. „Eu stiu ca este un eveniment extraordinar care o data pe an face niste mentiuni pentru niste oameni consacrati.”, a mentionat compozitorul si instrumentistul.

Amelia Uzun - internata de urgenta la spital! Vezi ce a povestit Ana Cernicova despre starea de sanatate a fiicei sale - VIDEO

O alta vedeta care s-a facut prezenta la eveniment a fost si Natalia Barbu care a sosit chiar ieri in tara. „Azi dimineata am sosit si maine dimineata plec. Am venit special pentru acest eveniment frumos si special.”

Articole din aceeasi categorie