08.12.2022
EXCLUSIV! Nikos Vertis - pentru prima data in Republica Moldova. Ce a povestit interpretul despre concertul pe care il va sustine in tara noastra: „Imi place sa descopar oameni noi si sa vorbesc cu ei, sa-i inteleg” - VIDEO

Cu siguranta ai auzit piesele lui, iar acum ai sansa sa-l vezi la Chisinau. In curand, Nikos Vertis va sustine un concert de zile mari pentru mii de fani moldoveni. Artistul a oferit un interviu de exclusivitate pentru echipa O Seara Perfecta. 

Interpret, compozitor si textier, Nikos Vertis, va sustine joi, pentru prima data, un concert in Republica Moldova. 

„Producatorii m-au invitat si desigur ca nu am putut refuza acest concert frumos. Cu siguranta va fi o surpriza pentru mine sa vad oamenii cantand piesele mele. Ma simt flatat sa ma aflu aici si sper ca joi vom avea o seara de neuitat”, Nikos Vertis, interpret. 

Desi cantecele lui Nikos sunt in limba greaca, interpretul are o multime de admiratori moldoveni. 

Anatolie Melnic l-a pus la grea incercare pe un baiat de 14 ani. Andrei Dascal a fost provocat sa loveasca o fata pentru a castiga o masina. Vezi ce a facut intr-un final acesta - VIDEO

„Uneori chiar daca nu intelegi versurile unui cantec, dar iti place muzica, incerci sa-ti creezi propria poveste. Cred ca poate fi mai magic uneori daca nu intelegi textul. E la fel ca atunci cand unor persoane le plac cantecele in engleza, desi nu inteleg versurile. Iti place muzica, iti imaginezi ce simti sau vreo situatia din viata ta. Asa cred eu”. 

Celebrul artist ne-a marturisit ca si-ar dori sa viziteze cateva destinatii din Moldova. 

„Mi-ar placea sa vizitez Moldova, fiind ca ma aflu pentru prima data aici. Cand plec undeva sa sustin un concert, imi place sa descopar oameni noi si sa vorbesc cu ei, sa-i inteleg. Inainte de un concert, daca reusesti sa intelegi de ce publicul adora muzica ta, esti mai pregatit pentru concert”. 

Sunstroke Project a lansat un „boom” muzical! „Yummy Mommy” - hitul care iti va da energie in aceasta iarna - VIDEO

Concertele sale spectaculoase aduna sute de mii de spectatori, iar artistului ii reuseste sa mentina o conexiune deosebita cu fanii sai. 

„Incerc sa fiu onest cu fanii mei, cu oamenii care iubesc cantecele mele. Desigur ca incerc sa fiu acolo unde ma invita”. 

Ce zici despre o relatie fara obligatii? Afla de la psihologul Mihai Bologan de ce unele persoane aleg sa accepte o astfel de relatie: „Multi barbati privesc responsabilitatile in relatie ca un impediment la o viata fericita” - VIDEO

Nikos Vertis ne-a dezvaluit ca isi gaseste inspiratia din mai multe surse. 

„In dependenta de perioade. Nu tot timpul e la fel. Uneori e iubirea, uneori esti trist, uneori est fericit, de fiecare data e diferit”.

Articole din aceeasi categorie