13.05.2022
A umilit-o si a alungat-o din taxi! Ce s-a intamplat cu interpreta ucraineana Zlata Ognevich in drum spre aeroportul din Chicago: „Sunt in soc...” - FOTO

Interpreta ucraineana, in timp ce mergea spre aeroportul din Chicago a avut un conflict cu soferul taxiului. Acesta a spus ca este indignat de limba ucraineana si de cultura lor. 

De cand a inceput razboiul, Zlata Ognevich participa la diferite concerte caritabile pentru a sprijini Ucraina, care au loc prin toata lumea. Dupa ce a evoluat in Polonia, interpreta a mers intr-un turneu in SUA.

Unul dintre concerte a avut loc in Chicago, unde a asteptat-o o surpriza neplacuta. Despre ce s-a intamplat cu ea, artista a povestit pe pagina sa de Instagram.

Timati isi doreste al treilea copil! Ce marturisiri, dar si ce video emotionant a publicat acesta pe retelele sale de socializare: „Al treilea se va potrivi....” - VIDEO

Dupa concertele din Chicago, interpreta trebuia sa zboare intr-un alt stat si mai nu a pierdut zborul din cauza soferului de taxi. Acesta a alungat-o pe ea si pe echipa ei din cauza ca acestia vorbeau in limba ucraineana. 

Dupa cum a povestit Ognevich, ea, impreuna cu alte persoane care se aflau in automobil, discutau in timpul calatoriei in limba ucraineana, insa dupa 10 minute, soferul a oprit si a cerut ca toti sa paraseasca automobilul, pentru ca, dupa spusele lui, el nu are de gand sa asculte limba lor prosteasca. 

A devenit cunoscut unde se afla acum Konstantin Meladze! Vezi cum si-a sarbatorit ziua de nastere producatorul - FOTO

„L-am intrebat: „Sunteti rasist?”. La care el mi-a raspuns: „Da, eu sunt rasist. Eu va urasc! Va comportati indecent - in prezenta mea, a unui american, voi aveti tupeul de a vorbi in limba voastra, care nu este deloc demna”. Sunt in soc. Nu am patit asa ceva niciodata, in nici o tara”, a spus Zlata. 

Din fericire, interpreta ucraineana si echipa ei si-au luat ramas bun de la acest sofer si au reusit sa ajunga la timp la aeroport deja cu alt transport. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie