13.05.2022
Timati isi doreste al treilea copil! Ce marturisiri, dar si ce video emotionant a publicat acesta pe retelele sale de socializare: „Al treilea se va potrivi....” - VIDEO

Rapperul Timati, unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Rusia are deja doi copii frumosi, pe care afirma ori de cate ori are ocazia ca ii iubeste enorm. Desi nu a afirmat ca isi doreste al treilea copil, acesta s-a dat de gol prin afirmatia facuta.

Rapperul Timati (dupa numele real Timur Yunusov) a plecat recent in vacanta cu copiii sai.  Muzicianul si-a luat copiii de la fostele sotii si, impreuna cu ei si cu mama sa, Simona Yakovlevna, a mers sa se distreze.

Vedeta BlackStar a inchiriat o bicicleta cu doua locuri si s-a hotarat sa calareasca cu mostenitorii sai. Timati a publicat filmuletul in care apare alaturi de copiii sai, mentionand in acelasi timp ca se poate agata si un cos pentru al treilea in fata transportului.

Imaginea inedita cu Josephine, fiica lui Smiley si a Ginei Pistol - FOTO

„Voi adauga un cos in fata, iar al treilea se va potrivi perfect”, a scris Timur in videoclip.

Fanii au inteles imediat ca asa a decis Yunusov sa sugereze ca nu se opune sa aiba inca un copil. Doar ca inca nu se stie cine va deveni mama pentru acesta, desi recent acesta a aparut din ce in ce mai mult in public in compania modelului Valentina Ivanova.

Trebuie sa vezi asta! Acest video cu surorile Kardashian a facut inconjurul lumii si i-a facut pe toti sa rada cu lacrimi. Vezi momentul amuzant de la Met Gala postat pe retelele de socializare - VIDEO

Muzicianul creste deja doi copii de la doua femei diferite. Fiica Alisa s-a nascut in 2014, si a fost rodul relatiei sale cu modelul Alena Shishkova, iar fiul Ratmir s-a nascut in 2019, mama sa fiind modelul Anastasia Reshetova. 

Niciuna dintre femei nu era casatorita oficial cu rapperul.

Articole din aceeasi categorie