13.05.2022
A devenit cunoscut unde se afla acum Konstantin Meladze! Vezi cum si-a sarbatorit ziua de nastere producatorul - FOTO

Pe 11 mai, Konstantin a implinit 59 de ani. Producatorul care se afla acum in Italia nu a organizat cu aceasta ocazie o sarbatoare fastuoasa, dar a ales sa-si petreaca ziua alaturi de sotia sa.

Vera Brejneva a vorbit pe pagina sa de Instagram despre faptul ca este ziua de nastere a sotului sau si a postat si cateva imagini cu aceasta ocazie.

„Nu am sarbatorit anul acesta ziua de nastere a sotului meu. Am petrecut aceasta zi calda impreuna, insa totusi am avut si un tort.”, a recunoscut interpreta in varsta de 40 de ani.

De asemenea Vera a postat si cateva fotografii unde se poate observa ca cei doi soti s-au plimbat intr-un parc din Italia.

Laura Vetty a lansat un nou hit! Vezi cum suna noua sa piesa „Lady Marmalade”, dar si ce tinute provocatoare a purtat artista in noul sau videoclip: „Impartasesc cu voi ceva special” - FOTO/VIDEO

Cuplul se afla de cateva luni in Italia. Aici, conform zvonurilor cei doi au un imobiliar de lux in care locuiesc. Vera a spus recent ca in Italia se straduie sa ajute refugiatii din Ucraina si activeaza in calitate de voluntar.

Konstantin Meladze este un compozitor si producator muzical ruso-ucrainean de etnie georgiana. El este fratele mai mare al cantaretului Valerii Meladze si cofondator si coproducator al formatiei VIA Gra. In 2012 i-a fost conferit titlul de Artist Emerit al Ucrainei. Este casatorit cu interpreta Vera Brejneva.

Timati isi doreste al treilea copil! Ce marturisiri, dar si ce video emotionant a publicat acesta pe retelele sale de socializare: „Al treilea se va potrivi....” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie