08.03.2022
A trait clipe de cosmar in Ucraina, iar acum pretuieste fiecare moment alaturi de cei dragi. Operatorul de la PRO TV, Alex Vasilos a fost in mijlocul razboiului: „Treceau elicoptere rusesti, care pretindeau ca erau ucrainesti.” - VIDEO

Saptamana trecuta echipa O Seara Perfecta discuta cu Alex Vasilos online pentru ca era in Ucraina. Acum a revenit de acolo cu bine, iar mai multe despre experienta sa a povestit chiar el intr-un inteviu cu Anisoara Loghin.

Alex este de profesie cameraman la postul de televiziune Pro TV. Acesta a facut si facultatea de jurnalism, iar odata cu evenimentele din Ucraina a aparut si in fata camerelor de luat vederi. Acesta a mers in tara vecina cu o echipa de la Pro TV Bucuresti, de la care spune el, a invatat foarte multe: „Am invatat mult de la Paul Angelescu, dar si de la intreaga echipa. A fost o schimbare pentru mine de 360 de grade. 

Invitatul a povestit ca de indata ce a ajuns aici, in Moldova a mers la sediul PRO TV pentru a lasa aparatajul cu care a mers sa filmeze in Ucraina, iar ulterior a luat un buchet de flori si a mers la iubita sa. 

Actorul si prezentatorul TV ucrainean Pasha Lee a murit aparandu-si tara, la varsta de 33 de ani

In prima zi aflat in Ucraina, Alex a plecat in orasul Nikolaiev: „Ne-am dus direct langa orasul Nikolaiev. Am incercat sa trecem podul, dar ne-au explicat militarii ca acest lucru e imposibil. Noi am insistat de cateva ori, iar primul lucru care ne-a speriat a fost ca au trecut niste elicoptere ucrainesti, iar soldatii ne-au spus sa ne ascundem pentru a fi in siguranta. Intr-un final am aflat  ca sunt elicoptere rusesti sub acoperire, motiv pentru care aveau drapelul Ucrainei.” ,povesteste el.

A fost voluntar la Moldexpo si i-a placut aceasta experienta! Ce spune interpretul Denis Midone despre razboiul din Ucraina, dar si daca isi doreste sa se lanseze pe piata ruseasca: „Eu sunt o persoana apolitica, dar...” - VIDEO

Acesta afirma ca aceasta experienta l-a schimbat radical. Acum certurile si micile neintelegeri cu oamenii de alaturi sunt doar niste maruntisuri. El spune ca acum mai mult ca oricand este important sa iubim si sa pretuim locul in care ne aflam si oamenii pe care ii avem langa noi.

Articole din aceeasi categorie