20.03.2023
Felicia Sirbu - o adevarata fashionista! Jurnalista si-a demonstrat abilitatile stilistice in cadrul unei sedinte foto in stil paparazzi - VIDEO

Felicia Sirbu a dat mereu dovada de stil si eleganta. In mediul online, aceasta publica adesea fotografii si videouri in care se poate observa cat de talentata este la capitolul fashion.

Recent, pe pagina sa de Instagram, jurnalista a postat un video care a fost realizat astfel incat sa creeze senzatia ca a fost surprinsa de paparazzi.

In filmulet aceasta poarta o pereche de sorti scurti de culoare albastra, un pulover fucsia si o pereche de ciocate bej.

Moldoveanca stabilita in Italia si-a completat tinuta cu o centura neagra „Louis Vuitton”, genta mini de la „Dior”, o bandana albastra cu elemente roz, dar si accesorii precum: ceas, inel, bratari si ocelari.

Inca un vis implinit! Iuliana Beregoi si-a cumparat o casa: „Universul stie cum sa faca sa te uimeasca”. Vezi cum arata locuinta - FOTO

„Iubita”, a scris o urmaritoare de-a Feliciei Sirbu in sectiunea de comentarii a videoului.

Felicia Sirbu este o jurnalista, actrita si designer din Republica Moldova ce s-a mutat cu traiul de mai bine de jumatate de an in Italia.

Aceasta face actorie din clasa a II-a, iar primul job in industrie l-a avut inainte de a implini varsta de 15 ani. Este o persoana foarte cunoscuta in mediul online unde are o comunitate de peste 23 de mii de urmaritori.

Cappadocia nu este doar despre baloanele cu aer cald! Bloggerita Tatiana Koberidze - intr-o vacanta de vis intr-una dintre cele mai frumoase regiuni din Turcia. Imagini care iti taie respiratia - VIDEO

Articole din aceeasi categorie