09.05.2022
A spus lucrurilor pe nume! Ce crede prezentatorul ucrainean Andrei Bednyakov despre Maxim Galkin

Umoristul rus Maxim Galkin a fost impotriva razboiului inca din primele zileale razboiului. Prezentatorul si actorul Andrei Bednyakov si-a exprimat si el opinia la fel ca si alte vedete, fata de Galkin.

Prezentatorul TV a remarcat in cadrul unui interviu ca a fost socat de faptul ca Maxim a vorbit deschis si s-a aratat impotriva razboiului. „El si-a spus direct si clar pozitia”, a mentionat Andrei.

De asemenea Bednyakov a fost intrebat daca considera ca Galkin a vorbit prea tarziu despre faptul ca tara sa natala a initiat razboiul.

„Nu vreau ca toata lumea sa inceapa a calcua in ce zi a facut-o, daca este tarziu sau devreme. Nu a rezistat si a vorbit. Din primele zile a vorbit, apoi a pus totul pe rafturi. Bravo, bravo.”, a spus Bednyakov.

Bunicuta care e model de fitness la 76 de ani. Ce stil de viata are femeia pentru un asemenea succes: „Din pacate noi femeile...” - FOTO/VIDEO

Urmareste mai jos interviul integral in care Andrei Bednyakov si-a exprimat pozitia fata de Maxim Galkin:

Pe 24 februarie, Maxim Galkin a subliniat ca nu exista nicio justificare a razboiului. La inceputul lunii martie, din cauza acestei pozitii, Galkin si familia sa au fost nevoiti sa paraseasca Rusia.

Acum artistul locuieste in Israel undeurmeaza sa organizeze mai multe spectacole.

De ziua sa, Victoria Rosca a ales sa fie alaturi de sotul ei! Vezi pozele romantice, dar si mesajul emotionant publicat din inima Vienei: „Multumesc pentru tot ce faci pentru mine..” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie