09.05.2022
Bunicuta care e model de fitness la 76 de ani. Ce stil de viata are femeia pentru un asemenea succes: „Din pacate noi femeile...” - FOTO/VIDEO

La 76 de ani, Joan MacDonald se bucura de o popularitate de care nu a avut parte nici la 30. “Bunicuta” face senzatie pe Instagram cu trupul sau fit isi isi incanta fanii cu poze indraznete, dar de bun gust.

De origine canadiana, Joan are 1,6 milioane de fani pe Instagram, care o complimenteaza zilnic pentru forma ei fizica exceptionala. Ca orice influencer de pe retelele de socializare, Joan are si ea partea ei de trolli.

Carcotasii au criticat-o pentru postarile sale in bikini, argumentand ca nu mai are nici varsta si nici corpul pentru a mai poza sexy. 

„Sa razi de corpul unui om este un lucru groaznic, iar asta se intampla tot timpul cand e vorba de persoane in varsta. E trist, dar adevarat. Din pacate, noi femeile ajungem sa credem aceste lucruri care se spun despre noi. In loc sa ne bucuram de corpurile noastre, incepe sa ne fie rusine de ele”, a scris bunicuta-fit.

De ziua sa, Victoria Rosca a ales sa fie alaturi de sotul ei! Vezi pozele romantice, dar si mesajul emotionant publicat din inima Vienei: „Multumesc pentru tot ce faci pentru mine..” - FOTO/VIDEO

Joan MacDonald spune ca a ajuns la varsta la care nu ii mai pasa ce spun oamenii despre ea. Canadianca a ajuns o sursa de inspiratie pe internet, atat pentru oamenii in varsta, cat si pentru tineri.

Un nou look, miscari senzuale si priviri de felina! Cum a fost surprinsa interpreta Dianna Rotaru la cel mai recent shooting realizat si de ce a fost asaltata de critica internautilor: „Nu ar trebui toti sa vada...” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie