09.09.2022
A slabit cu 23 de kilograme in doar doua luni! Doina Danielean a dezvaluit ca a suferit o operatie care i-a cauzat o stare fizica si mintala proasta: „La un moment dat ma simteam rau, aveam slabiciuni” - VIDEO

Anisoara Loghin a iesit in publicitate de una singura si a revenit cu o dulceata micuta in brate. Este vorba despre Eva-Maria, fiica Doinei Danielean, care a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. 

Are aproape cinci luni si este foarte cuminte. Eva-Maria statea linistita in bratele prezentatoarei, ceea ce a minunat-o pe Anisoara. Potrivit invitatei, micuta iubeste somnul, asa ca noptile sunt linistite. „Iubeste mancarea, somnul si vorba. Vrea multa comunicare, toti sa vorbeasca cu ea, sa fie in centrul atentiei”. 

Au avut peste 200 de invitati la nunta si au pastrat traditiile! Afla in exclusivitate de ce au decis Roman Burlaca si Gabriella Damir ca Vasile Advahov si sotia lui Ionela sa le fie nasi: „A fost o surpriza pentru noi spontana si ne-am bucurat.” - VIDEO

Doina a mentionat ca nasterea sa a fost foarte usoara. „A fost o poveste. Alaptarea la inceput a fost un cosmar, iar acum e o poveste. Acum savurez si alaptarea si maternitatea”. 

In a doua luna de alaptare, Doina Danielean a suferit o operatie la san, in cauza careia era la un pas de depresie post-natala. „Atunci cand ai seri in care te gandesti ca e ultima data cand alaptezi si maine iai niste pastile cu hormoni si s-a terminat cu alaptarea. Mintal ma afecta foarte mult, ma gandeam ca mi-ar rupe-o cineva de la piept. Chiar unii medici imi spuneau ca trebuie sa intrerup alaptarea, ca trebuie sa ma refac, ca aveam pansamente in fiecare zi, era dureros. Dar eu am zis nu, am zis ca voi merge la orice ca sa fie copilul meu bine”. 

Din cauza starii sale fizice si mintale, femeia a slabit 23 kg in doua luni jumatate. „A fost din cauza durerii de care sufeream zi de zi si din cauza problemelor la nivel hormonal. Din cauza stresului, nivelul meu hormonal a luat-o razna si au plecat si kilogramele. La un moment dat ma simteam rau, aveam slabiciuni”. 

Vara aceasta familia Doinei Danielean a avut parte de evenimente frumoase. Recent, ei au avut o dubla sarbatoare. Doina si sotul sau si-au unit destinele, dar si au organizat o cumetrie pentru micuta Eva-Maria. Potrivit femeii, faptul ca la sarbatoarea lor au fost si reporterii ProTV, i-a stingherit mult. „Mai ales barbatul meu. Nu prea iubeste sa apara in fata camerelor si la televiziune. Pana la urma a fost o petrecere ca si la toata lumea, am visat mult la aceasta petrecere. Parintii nu stiau nimic de cununie, au aflat cu cateva clipe inainte de cununie de acest lucru. Noi am asteptat sa ne coacem, sa ne maturizam, pentru ca anterior am mai avut o cununie si ne-am gandit ca daca mai facem una bine-gandita”. 

Marcel si Cornelia Stefanet sarbatoresc nunta de otel! Vezi cum aratau interpretii acum 11 ani, dar si ce tinute au purtat in ziua nuntii lor: „Ani foarte frumosi, cu bune si rele” - FOTO

La petrecerea lor au fost multe tinere care sunt populare in mediul online, printre care si Katy Black si Tatiana Maxian. Potrivit invitatei, acestea au o relatie de prietenie, ci nu sunt doar colegi de breasla in mediul online.„Ne leaga anumite subiecte de discutie, anumite emotii, anumite sentimente. Din urarile care le-au spus ele pentru noi, am inteles inca o data, ca e frumos sa mentii o prietenie, pe langa faptul ca suntem in mediul online colege”.

Doina Danielean a mentionat ca la varsta ei ea simte totul altfel decat cand avea 20 de ani. „Voi fi un pic motivationala pentru fetele de 20 de ani care au devenit pentru prima data mamici - sa asculte de toti, dar sa faca asa cum simt ele. Asta era buba mea, pentru ca eu atunci ii ascultam pe toti si realizam intr-un final ca eu nu faceam nimic cum doresc. Acum sunt mai constienta si iau singura deciziile”. 

Acelasi fel de mancare, aceleasi incrediente, 20 de minute la dispozitie! Vezi cine a gatit mai bine in prima editie din nou sezon al emisiunii Gusturile se Discuta, Anisoara Loghin sau Valeria Capra - VIDEO

Articole din aceeasi categorie