08.09.2022
Marcel si Cornelia Stefanet sarbatoresc nunta de otel! Vezi cum aratau interpretii acum 11 ani, dar si ce tinute au purtat in ziua nuntii lor: „Ani foarte frumosi, cu bune si rele” - FOTO

Formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi si deja de 11 ani mentin o relatie frumoasa si armonioasa. La data de 8 septembrie 2011, acestia au jucat o nunta de zile mari, iar 3 ani mai tarziu au devenit parintii unei fetite minunate pe nume Alexandra.

Cu ocazia aniversarii, Cornelia a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie alb-negru, din ziua in care s-a casatorit.

La nunta, interpreta a purtat o rochie alba lunga si cu trena. Parul sau a fost aranjat lejej preferand sa-i fie facute bucle. De asemenea din look-ul sau nu a putut lipsi nici voalul.

Totodata, Marcel a optat in favoarea stilului clasic, purtand pantaloni si camasa neagra. Sacoul a fost accentul principal al tinutei, acesta fiind alb.

Pe pagina sa de Instagram, Cornelia a publicat si un mesaj dedicat acestei zile imporante din viata ei si a sotului acesteia.

„Aniversarea casatoriei noastre! Astazi se implinesc 11 ani de la nunta noastra! Ani foarte frumosi, cu bune si rele si pot sa zic ca, asemeni otelului, casnicia noastra cu fiecare an devine mai puternica si mai rezistenta tuturor incercarilor si problemelor vietii! Felicitari noua scumpul meu sot @marcel_stefanet cu Nunta de Otel, 11 ani de casatorie! Te iubesc!”, a mentionat Cornelia.

Au avut peste 200 de invitati la nunta si au pastrat traditiile! Afla in exclusivitate de ce au decis Roman Burlaca si Gabriella Damir ca Vasile Advahov si sotia lui Ionela sa le fie nasi: „A fost o surpriza pentru noi spontana si ne-am bucurat.” - VIDEO

Kornelia si Marcel Stefanet reprezinta unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul moldovenesc. Acestia si-au unit destinele in 2011. Sotii o cresc impreuna pe micuta Alexandra, in varsta de 8 ani.

Cum a reactionat tenorul Dumitru Mitu la saltul cu parasuta al iubitei sale, Iuliana Maranciuc: „Cateva zile am fost foarte rece” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie