13.04.2022
A renuntat la titlul de „Artist al Poporului rus” si a vorbit deschis pentru prima data dupa emigrarea sa. Ce spune actrita Ciulpan Hamatova: „Daca o iau, o voi da inapoi.” - FOTO

Ciulpan Hamatova, in varsta de 46 de ani, nu numai ca a emigrat in Letonia, dar a si renuntat la titlul de „Artist al Poporului rus”.Actrita a declarat de curand in mediul online ca acest titlu ii provoaca dezgust, iar absolut tot ce se mai intampla in Rusia este absurd si de prost gust.

Dupa ce s-a stabilit in Letonia si si-a gasit un loc de munca in teatru, Ciulpan Hamatova a luat legatura cu fanii sai.

 Aceasta a acordat un interviu exclusiv presei straine si a tinut sa precizeze ca este umilita de titlul de „Artist al Poporului”: „Este o absurditate, un fel de prostie pentru mine acum acest titlu.”, a mentionat ea.

Dragostea invinge totul! Nina Cretu si Renato Usatii au inchis „gurile rele” ale carcotasilor si se pare ca continua sa formeze un cuplu. Cum i-a dat de gol Emilian Cretu: „Asa-i cu dragostea la distanta....” - VIDEO

„Sincera sa fiu, nu am luat niciodata in serios titlul de artist al poporului. Este un fel de prostie, un fel de relicva sovietica... Daca o iau, o voi da inapoi. Nici macar nu stiu ce face. Intotdeauna interzic sa se spuna acest lucru, pentru mine, valoarea unei profesii nu este in titluri.”, a mai adaugat ea. 

Una dintre cele mai cunoscute actrite din Rusia a anuntat ieri ca emigreaza, iar azi deja lucreaza in cadrul unui teatru din Letonia: „Ciulpan reprezinta constiinta tarii sale”

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie