22.03.2022
Una dintre cele mai cunoscute actrite din Rusia a anuntat ieri ca emigreaza, iar azi deja lucreaza in cadrul unui teatru din Letonia: „Ciulpan reprezinta constiinta tarii sale”

Ciulpan Hamatova a recunoscut recent ca a parasit Rusia. Actrita a decis sa se stabileasca in Letonia, desi la inceput nu stia cum va fi viitorul ei intr-o tara straina.

Ciulpan Hamatova, in varsta de 46 de ani isi incepe viata de la zero in capitala Letoniei. Actrita a recunoscut ca nu are multi bani, asa ca ea si copiii vor avea din ce trai doar pentru cateva luni.

Cu toate acestea, directorul Teatrului Nou din Riga este deja pregatit ca vedeta sa devina noua membra a teatrului. Alvis Hermanis o cunoaste bine pe Ciulpan deoarece au lucrat impreuna cu ea la crearea piesei „Gorbaciov”.

Fac o echipa buna nu doar in muzica, dar si in actiuni umanitare! Svetlana Loboda si fosta sa producatoare Natella Krapivina si-au unit fortele pentru a ajuta Ucraina - VIDEO

„Toata lumea stie ca in Rusia, Hamatova este actrita numarul unu. Ea este un exemplu de umanitate, datorita fundatiei pe care o conduce. Ciulpan reprezinta constiinta tarii sale.”, crede directorul si regizorul teatrului de la Riga.

Potrivit lui Hermanis la inceput acrita va juca in spectacole unde va vorbi in limba sa materna.

Ciulpan a lucrat a Teatrul „Sovremenik” timp de mai multi ani devenind cea mai importanta actrita a teatrului. Ea este, de asemenea, co-fondatoare a fundatiei de caritate „Podari Jizni”, care ajuta copiii sa lupte impotriva cancerului.

Timati, Polina Gagarina, Stas Mihailov si alti artisti rusi - interzisi in Letonia! Acestia au spus ca il sustin pe Putin. Vezi lista celor 20 de artisti - FOTO

Hamatova are trei fiice, dintre care una este adoptata.

A avut un weekend cu emotii cat pentru o viata! De ziua sa de nastere, Adriana Ochisanu a cantat alaturi de fiica sa, dar si de alti artisti de peste Prut: „Vreau sa ne simtim bine cu totii, sa petrecem si sa sustinem pacea ” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie