07.03.2024
A primit Golden Buzz si merge direct in semifinala! Povestea din spatele succesului pe care l-a obtinut Violeta Botezatu - VIDEO

Violeta Botezatu a trait de curand o experienta impresionanta. Soprana a primit Golden Buzz-ul in cadrul show-ului „Romanii au talent”. Despre experienta traita cu cateva zile in urma, interpreta a vorbit in platoul O Seara Perfecta.

„Noi cu tine ne cunoastem de foarte multa vreme. Mi-am dat seama ca multa lume abia acum te-a descoperit. Ai avut si tu aceasta impresie?”, a intrebat Anisoara Loghin. „Exact. Am avut aceeasi impresie, chiar daca nu am stat acasa. Am fost prezenta si la concerte si emisiuni. A trebuit asa sa fie acest moment de impact. Lumea parca s-a trezit. Ma bucur foarte mult, asta e viata. Asa e viata artistului, se stie, poti munci o viata intreaga si lumea sa nu te cunoasca, lumea sa nu stie de tine. E nevoie de ceva mai special”, a raspuns Violeta Botezatu.

„Pentru tine, draga mama!”. Oleg Spinu a lansat o melodie emotionanta inainte de 8 martie - VIDEO

Violeta a recunoscut ca sotul ei a inscris-o la „Romanii au talent”: „Sotul meu a fost acel care fara stirea mea m-a inscris, el a completat formularul. Intr-o zi a sunat cineva de la Bucuresti si a zis: „Buna ziua, doamna Violeta, suntem de la „Romanii au talent”, veniti”. M-am bucurat. Imi doream foarte mult sa ajung in Romania”.

Intrebata cum a trait momentul de pe scena talentelor, Violeta a raspuns: „Am simtit acolo poate si mai mari emotii, emotii de bucurie. M-am simtit extraordinar, in siguranta, protejata. Andra din start a zis: „Dar ce timbru frumos ai”. Fraza asta m-a relaxat si am simt un aer de incredere”.

Previziunile numerologice pentru 8 martie 2024! Elizaveta Moscaliciuc: „Aceasta zi este condusa de...” - VIDEO

Totodata, despre Golden Buzz, soprana a spus: „Nu ma asteptam, nu ai cum sa prevezi. Dragos Bucur a simtit si a inteles bine sufletul meu”.

Articole din aceeasi categorie