19.02.2022
A performat si-n fata Papei Francisc! Sofia Tepla, numar uluitor de contorsionism pe scena talentelor: „Este spectaculos ceea ce faci!”- VIDEO

Talentul ei este contorsionismul si face asta de 4 ani. S-a apucat de contorsionism pentru ca a vazut la Ucraina are Talent. 

Pentru ca in orasul ei nu exista o scoala de circ care sa se ocupe cu contorsionism, familia ei a deschis propria scoala. Au angajat un antrenor din Odesa, dar dupa un an a plecat si mama a ramas sa o antreneze singura pe Sofia, desi nu are nicio legatura cu sportul. 

Anul trecut a participat la al doilea cel mai mare Festival de Circ din lume, dupa cel de la Monte Carlo, unde a concurat cu cei mai mari artisti din lume si unde a fost singurul copil. In urma prestatiei, a primit invitatie la Festivalul de la Monte Carlo pentru anul viitor.

A fost invitata si la Vatican si a facut un numar pentru Papa. La final, Suveranul Pontif a binecuvantat-o si i-a oferit o cruciulita. 

Idolul ei este Victoria Dziuba, care a fost anul trecut la Romanii au Talent.

Dansatorii de la Art Studio Repede au umplut scena cu energia lor si au oferit un show pe cinste: „Am vazut un numar extraordinar!” - VIDEO

Fetita i-a impresionat pe jurati cu numarul ei de contorsionism.

Dragos Bucur: “Este spectaculos ceea ce faci!”. 

Andra: “Perfectiune, talent, multa munca! A fost minunat tot ce am vazut. Ai 4 de da!”

Ion Marior a cantat la flasneta si a adus zambete si buna dispozitie la masa juratilor - VIDEO

Vezi intreaga prestatie pe VOYO.

Articole din aceeasi categorie