19.02.2022
Dansatorii de la Art Studio Repede au umplut scena cu energia lor si au oferit un show pe cinste: „Am vazut un numar extraordinar!” - VIDEO

Grupul se numeste Art Studio Repede datorita lui Alexei Repede, un om de afaceri care a decis sa investeasca in aceasta trupa si care avea dorinta de a infiinta un teatru de dans. A investit multi bani in costume, turnee, show-uri etc.

Grupul s-a infiintat in anul 2004,  iar in forma actuala activeaza din 2010. Majoritatea sunt prieteni buni, dar sunt si cateva cupluri.

Au cu totii studii de specialitate, sunt coregrafi si dansatori profesionisti. Au terminat toti Academia de Arte.

Au avut spectacole atat in Moldova, cat si in Romania, la Sala Palatului, au mers in turnee in toata Europa, Coreea, Africa, Noua Guinee.

Cel mai fericit moment a fost cand si-au lansat spectacolul. Grupul in varianta completa are 35 de membri.

Au multe propuneri, dar din cauza pandemiei nu le pot onora. Au venit la Romanii au Talent datorita dorintei de a face cunoscuta aceasta viziune moderna a dansului traditional moldovenesc. 

Dansatorii au umplut scena cu energia lor si i-au impresionat pe jurati. 

Mihai Bobonete: “Am vazut un numar extraordinar de dans. Bravo, fratilor! Va felicit din toata inima mea!”

Dragos Bucur: “Cred ca ce ati facut voi poate fi o carte de vizita care sa umble asa prin toata lumea si sa reprezinte nu doar Republica Moldova ci si Romania in general”.

Vezi intreaga prestatie pe VOYO.

Articole din aceeasi categorie