19.02.2022
Ion Marior a cantat la flasneta si a adus zambete si buna dispozitie la masa juratilor - VIDEO

Locuieste in Germania de 3 ani, unde lucreaza in industria fierului. In timpul liber canta la terase si in mijloacele de transport in comun. 

La 15 ani a plecat in Madrid impreuna cu parintii si doi frati. Asa a inceput si aventura lui muzicala, alaturi de un acordeon, la metrou.

A locuit in Madrid vreme de 3 ani, apoi a plecat in Germania, unde a stat 5 ani. Dupa s-a mutat in Londra, unde a cantat la metrou timp de aproape 3 ani si jumatate. Nu s-a acomodat cu clima si s-a reintors in Germania. 

Dansatorii de la Art Studio Repede au umplut scena cu energia lor si au oferit un show pe cinste: „Am vazut un numar extraordinar!” - VIDEO

Mosteneste talentul de la bunic si tata. Tatal canta in tinerete la trompeta, acum este vanzator de legume in piata. Mama este casnica.

In perioada sederii in Germania, Viorel a cunoscut-o pe sotia lui. Au fost impreuna 3 ani si au doi copii: o fetita de 5 ani si un baiat de 7 ani. Au divortat, iar copiii au ramas la Viorel. Ambii sunt inscrisi la Scoala de Muzica. 

A venit la Rominii au talent pentru copiii lui. Ii iubeste enorm si ar muta muntii din loc pentru ei. 

Ion Marior a cantat la flasneta si a adus zambete si buna dispozitie la masa juratilor. 

Andra: „De la mine ai un DA! Eu m-am simtit bine”.

Andi Moisescu: „Pe mine m-a miscat putin! Eu sunt mai sensibil la capitolul asta. Vreau sa-i ofer ceva frumos cand se duce acasa la copii: 3 de DA!”

Vezi intreaga prestatie pe VOYO.

Articole din aceeasi categorie