19.07.2022
Bella Hadid se alatura clubului fetelor fara sprancene! Modelul si-a surprins fanii cu un nou look - FOTO

Efectul sprancenelor rase este un nou trend printre randurile fashionistelor. Tinerele se grabesc sa fie in pas cu moda si cu idolii lor preferati, iar in acest sens isi decoloreaza sprancenele. Pentru ca este intotdeauna in pas cu cele mai actuale tendinte, Bella Hadid a distribuit mai multe imagini in care si ea apare promovand acest trend.

In weekend, Bella Hadid a participat la cateva evenimente de top din industria modei. Aceasta a surprins cu o imagine pe care anterior a abordat-o si in luna februarie a acestui an.

Tanara si-a decolorat sprancenele si a pozat curajos in fata camerelor. 

Copilul ei este intotdeauna pe bancheta din spate a masinii, iar femeia o poarta cu ea oriunde nu ar merge! Povestea Marianei Dascal care isi creste fetita de una singura, dupa ce tatal copilului a parasit-o afland ca este insarcinata: „El nu a vazut-o si nici nu stie cum arata” - VIDEO

Hadid si-a accentuat mai mult noua imagine datorita tinutelor alese. In prima faza, Bella a purtat un black total look, iar ulterior a optat pentru o tinuta din denim. 

Sophie Turner si Joe Jonas - prima aparitie in public dupa ce au devenit parinti pentru a doua oara. Vezi cum arata actrita la cateva zile dupa nastere - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie