25.04.2023
Dara revine in forta! Vezi cat de spectaculos a fost primul concert solo din ultimii 5 ani: „Se simte o crestere enorma a ei” - VIDEO

Emotie, iubire si energie – toate s-au impletit frumos intr-un concert live inedit sustinut de Dara. Interpreta a incantat publicul cu melodii de suflet si i-a facut pe spectatori sa danseze si sa cante impreuna cu ea. Urmareste in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta, cum a aratat evenimentul plin de magie a Darei.

Tonul serii a fost dat de trupa „Delta pe Obraz”, care a incins atmosfera.

Membrii trupei au marturisit ca sunt incantati sa urce pe scena alaturi de Dara. „Nucleul evenimentului este desigur albumul Darei, „Releta”. Noi suntem onorati sa deschidem concertul asta. Chiar daca suntem pe nise diferite muzicale cred ca va fi o combinatie interesanta azi. Noi avem misiunea sa incalzim scena si publicul.”, a spus Gheorghe Gusanu, interpret.

Intrebati cum au cunoscut-o pe Dara, chitaristul Gelu Argint a raspuns: „Era ziua lui Andrei de nastere si eu Gheorghe, Tania Cerga si toti baietii ne-am adunat la el la studio si era si Dara acolo.”

Nunta ca-n povesti pentru fiica lui Lionel Richie. Sofia Richie a fost o mireasa superba in Franta

Dara si-a facut aparitia pe scena intr-un show spectaculos de lumini, optand pentru o rochie alba. Interpreta a cucerit publicul de la primele versuri.

„Ii asteapta muzica buna, ii asteapta oameni faini, ii asteapta momente care cred ca o sa-i faca sa se gandeasca un pic mai mult la cine sunt ei si cat de frumosi sunt.”, a ementionat Dara.

Iar surprizele nu s-au incheiat. Alaturi de artista a urcat pe scena si interpretul Satoshi. Cei doi au facut senzatie. „Albumul presupune in cazul dat un concept, presupune o poveste. El are capitole, el este bine gandit. Este un album foarte sincer. Se simte o creste enorma a ei. Ea mereu a fost un song writer exceptional pe care eu il admir, dar in albumul asta totul este atat de calitativ in materie de scriere. Ai senzatia de un material scump.”, a povestit artisul Satoshi.

Pasha Parfeni - o dedicatie muzicala emotionanta, pentru parinti si bunici: „O sa-l comemorez pe tatal meu, care a plecat la ceruri in 2022...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie