24.04.2023
Pasha Parfeni - o dedicatie muzicala emotionanta, pentru parinti si bunici: „O sa-l comemorez pe tatal meu, care a plecat la ceruri in 2022...” - VIDEO

Interpretul Pasha Parfeni a publicat un video pe pagina sa de Facebook in care canta pentru parinti si bunici. Vezi ce comentarii i-au lasat internautii.

„Weekendul acesta in Moldova este o sarbatoare speciala in familie. Ii cinstim pe cei dragi, plecati dintre noi. O sa-l comemorez pe tatal meu, care a plecat la ceruri in 2022. Dar o voi sarbatori si pe bunica mea Aleftina care implineste 89 de ani duminica. Ea este o inspiratie pentru mine! Aceasta melodie este dedicatie speciala pentru parintii si bunicii nostri. Va rog sa petreceti timp de calitate cu ei si sa lasati o urare de ziua bunicii mele Aleftina. Va fi foarte fericita!”, a scris acum cateva zile Pasha, pe pagina sa de Facebook.

Petru Chicu si-a sarbatorit ziua de nastere! Vezi ce cadouri a primit de la prietenii sai: „Toti care ma cunosc de mai mult timp, imi dau...”

In cateva zile, postarea a adunat peste 680 de aprecieri, 128 de comentarii si peste 30 de distribuiri.

Internautii au venit cu mesaje de felicitare pentru bunica interpretului, dar si cuvinte de admiratie: „Sanatate bunicii! Cantecul rupe inima.”/ „Bravo, cantat din suflet!”/ „Sanatate bunicii, ani frumosi si linistiti. Bravo pentru asa nepotel grijuliu!”, etc.

Petru Chicu si-a sarbatorit ziua de nastere! Vezi ce cadouri a primit de la prietenii sai: „Toti care ma cunosc de mai mult timp, imi dau...”

Pavel Parfeni, cunoscut sub numele scenic Pasha Parfeni, este un cantaret moldovean de muzica pop, fost membru al formatiei SunStroke Project care v-a reprezenta anul acesta Republica Moldova la „Eurovision 2023” cu piesa „Soarele si luna”.

Articole din aceeasi categorie