04.07.2022
Ricky Martin si-a agresat fostul iubit? Scandalul care i-ar putea distruge imaginea celebrului artist

Ricky Martin e implicat intr-un scandal fara precedent. Un judecator a emis un ordin de restrictie impotriva superstarului portorican.

Ordinul a fost semnat vineri, iar autoritatile au vizitat un cartier de lux din orasul Dorado de pe coasta de nord, unde locuieste cantaretul, pentru a-l face sa il respecte, a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Axel Valencia, pentru Associated Press. „Pana acum, Politia nu a reusit sa-l gaseasca”, a spus Valencia.

Martin, in varsta de 50 de ani, a negat acuzatiile intr-o declaratie emisa prin reprezentantii sai si obtinuta de The Post. „Acuzatiile impotriva lui Ricky Martin care au dus la un ordin de protectie sunt complet false si fabricate”, se arata in declaratie.

„Suntem increzatori ca atunci cand faptele adevarate vor fi dovedite in aceasta chestiune, clientul nostru Ricky Martin va fi pe deplin exonerat”.

Dakota Johnson: „Hitchcock a fost un tiran. Cand mama era mica, i-a trimis de Craciun o papusa cu chipul bunicii, asezata intr-un sicriu minuscul”

Pana acum nu se stie cine a cerut ordinul de restrictie. Valencia a spus pentru AP ca nu poate oferi mai multe detalii, deoarece ordinul a fost depus in conformitate cu legea violentei domestice din Puerto Rico.

Conform El Vocero, un ziar din Puerto Rico, Martin si reclamantul s-au intalnit timp de sapte luni si s-au despartit in urma cu doua luni. Reclamantul spune ca Martin nu a acceptat despartirea si a fost vazut dand tarcoale casei sale de cel putin trei ori. „Acesta se teme pentru siguranta lui”, noteaza El Vocero, citand documentul. 

Valencia spune ca Martin nu are voie sa contacteze persoana care a cerut ordinul si ca un judecator va stabili ulterior, in cadrul unei audieri, daca acesta ar trebui sa ramana in vigoare sau sa fie anulat. El a adaugat ca, de obicei, ordinele de restrictie sunt implementate timp de cel putin o luna. Valencia a remarcat ca persoana care a cerut ordinul de restrictie nu a contactat Politia, ceea ce ar fi implicat ca procurorii sa stabileasca daca exista suficiente probe pentru a formula acele acuzatii. Astfel. solicitarea a ajuns direct la instanta.

Horoscop 4 iulie 2022. Emotii puternice in dragoste si o promisiune

Povestea este cu atat mai ciudata cu cat Ricky Martin este casatorit de cinci ani cu Jwan Yosef.

Articole din aceeasi categorie