28.03.2023
A luat permisul de conducere dupa 959 de incercari! Ce suma uriasa a cheltuit pe scoala de soferi - FOTO

La 69 de ani, Cha Sa-soon din Coreea de Sud a reusit in sfarsit sa isi ia permisul de conducere. Te-ai gandi ca nu este ceva neobisnuit, multi capata permisul la o varsta mai inaintata, dar Cha Sa-soon a reusit dupa ce a incercat de 960 de ori si a cheltuit o suma mare de bani.

In aprilie 2005, Cha Sa-soon din Coreea de Sud a dat pentru prima data testul scris pentru a dobandi permisul de conducere. Din pacate, l-a picat. Dar asta nu a descurajat-o si a incercat din nou. Asa, femeia a acumulat un total de 780 de incercari – dandu-l din nou in fiecare zi, cinci zile pe saptamana, timp de trei ani.

Putini ar accepta aceasta provocare! Marinela Bezer i-a organizat o surpriza plina de adrenalina, sotului ei, cu ocazia zilei lui de nastere: „Daca murim, murim impreuna” - FOTO/VIDEO

Ulterior, inainte de a reusi in sfarsit sa ajunga la traseu, ea a continuat sa dea testul doar de doua ori pe saptamana pana cand a trecut in cele din urma proba scrisa. Ajunsa la traseu, nici aici Cha Sa-soon nu s-a putut bucura din prima. A fost nevoie de 10 incercari pentru ca ea sa se vada in final cu permisul de conducere in posesia.

Iar pana la acest succes, sud-coreeana a trecut, in total, prin  960 de examene. Si nu doar ca nu s-a dat batuta in tot acest timp - deoarece avea nevoie de el pentru afacerea ei de vanzare de legume – dar a cheltuit si ceva banuti pe scoala de soferi - 12.500 de euro.

„Cand a obtinut in sfarsit permisul, am iesit cu totii sa o aplaudam si am imbratisat-o, oferindu-i flori. Am simtit ca si cum o povara uriasa a cazut de pe spatele nostru. Nu avusesem curajul sa-i spunem sa renunte, pentru ca ea continua sa incerce”, a declarat instructorul ei de conducere, care s-a simtit usurat cand in final Cha Sa-soon a reusit.

Diana Voevutki - sincera cu urmaritorii sai de pe Instagram! Vezi ce spune designerul despre „marimi mari” - FOTO

Dupa mai multe incercari de a sustine testul, femeia a devenit o celebritate nationala si a aparut si intr-o reclama Hyundai. Iar un producator auto chiar i-a oferit un vehicul nou in valoare de aproape 13.000 de euro.

Articole din aceeasi categorie