16.05.2022
A lasat in urma muzica saltareata si a trecut la piese lirice! Ce schimbari au loc in viata Liei Taburcean si daca isi mai doreste copii: „Imi doresc ca peste Prut sa se auda mai mult Lia Taburcean..” - VIDEO

A lansat o piesa intr-un alt stil decat cel cu care ne obisnuise, iar look-urile pe care le abordeaza sunt si ele total altfel in ultima vreme diferite. Interpreta Lia Taburcean a povestit in cadrul emisiunii O Seara Perfecta mai multe despre trecerea de la muzica de petrecere la lirica si toate schimbarile din viata sa.

Muzica de petrecere, stilul sau vesel si cheful pe care il face la cele mai speciale evenimente din vietile oamenilor au devenit de-a lungul timpului o carte de vizita pentru interpreta Lia Taburcean. 

Cu toate acestea, interpreta a simtit ca e momentul oportun pentru o schimbare, iar la scurt timp acest lucru s-a si intamplat. 

In cadrul emisiunii, Lia a afirmat ca ceea ce vedem astazi la ea este o incercare: „Vreau sa abordez acest gen de muzica de peste Prut si vreau sa vad daca o sa se primeasca. Trecerea de la muzica saltareata la lirica este foarte grea, dar eu am nimeri usor.” , spune Lia.

Au scris istorie la Torino si povestea lor nu se incheie aici! Vezi mesajul plin de recunostinta, dar si promisiunile pe care le-au facut Fratii Advahov si Zdubii dupa participarea la Eurovision: „Toata Europa a cantat in limba romana...” - VIDEO

Lia afirma ca isi va pastra aceasta carte de vizita, doar ca in programul sau trebuia sa existe si melodii mai lirice si melancolice.

Aceasta schimbare a venit totusi odata cu faptul ca Lia a devenit mama, este casatorita si are o viata stabila.

Lia isi doreste acum, mai mult ca niciodata ca muzica sa sa prinda foarte bine peste prut: „Imi doresc ca peste Prut sa se auda mai mult vocea Liei Taburcean, pentru ca pot foarte mult si sunt sigura ca  voi prinde foarte bine pe piata. Plus la asta, intotdeauna cand merg acolo toate versurile mele sunt stiute.”, spune Lia.

Pentru noul sau videoclip, Lia povesteste ca a muncit mai mult ca niciodata. Aceasta a luat lectii de dans profesionist de la Cristina Scarlevschi si Iurie Ribac. 

„De parca aveam un nod in gat!” In primele zile de razboi, Violeta Botezatu avea o stare emotionala grea, insa familia si, mai ales, micutul sau a ajutat-o sa isi revina: „Mergeam la repetitii si simteam ca nu pot canta” - VIDEO

Viata de familie a Liei nu a impedicat-o sa evolueze pe plan profesional. Desi lipseste mai mult de acasa din cauza evenimentelor, Lia povesteste ca bunica este cea care sta o mare parte a timpului cu nepotul sau. 

Mai mult ca atat, artista a afirmat ca isi mai dorste copii si se simte pregatita pentru acest pas.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie