16.05.2022
Au scris istorie la Torino si povestea lor nu se incheie aici! Vezi mesajul plin de recunostinta, dar si promisiunile pe care le-au facut Fratii Advahov si Zdubii dupa participarea la Eurovision: „Toata Europa a cantat in limba romana...” - VIDEO

In acest an, Republica Moldova a fost reprezentata la Eurovision 2022 de catre renumita trupa rock, Zdob si Zdub si formatia fratii Advahov, care au mers la Torino pentru a ne promova tara si traditiile noastre frumoase. Dupa ce au cucerit scena de acolo si s-au intors cu locul 7, acestia au venit cu un mesaj special pentru public.

„Noi am facut istorie impreuna cu voi, fanii nostri! Noi am simtit forta publicului si a poporului. Trenuletul a ajuns in casa fiecaruia si speram ca si in inima fiecarui. Prin intermediul televiziunilor si a Eurovisionului a ajuns si in inima Europei. Sunt mandru ca ieri in scena a fost Moldova si s-a cantat in limba romana. Toata Europa a cantat in romana si noi ne-am simtit fericiti si mandri ca toata lumea a cantat cu noi. Bravo! Hey ho, let's go! Trenuletul nostru merge mai departe.”, au spus intr-un video fratii Advahov si Roman Iagupov.

Horoscop 16 mai 2022. Zodia care va relua o relatie pasionala din trecut

Atat in semifinala, cat si in marea finala Eurovision, baietilor le-a reusit sa faca un spectacol de-a dreptul impresionant, iar atat public de acasa, cat si cel strain au calificat piesa si prestatia lor drept una foarte buna si demna de apreciat.

Zdob si Zdub este o formatie de muzica rock din Republica Moldova infiintata in 1994 de un grup de amici din orasul Straseni, Republica Moldova, combinand mai multe stiluri muzicale, in timp ce fratii Advahov formeaza o trupa populara moldoveneasca. Grupul a fost fondat in 2005 si este format din fratii Vasile si Vitalie Advahov. 

Moldoveanca Martina Meola, moment uluitor pe scena talentelor: a cantat la pian legata la ochi si a ridicat toata sala in picioare: “Cred ca acesta e un numar demn sa castige Romanii au talent” - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie