11.10.2022
A indeplinit cel mai mare vis al fiicei sale! Laura Vetty - primul interviu dupa ce a aflat ca va deveni mama pentru a doua oara: „A izbucnit in lacrimi de fericire” - FOTO

Laura Vetty este una dintre cele mai frumoase si stilate interprete din showbizul moldovenesc. Recent, artista a publicat pe pagina sa de Instagram cateva fotografii unde se poate observa burtica sa bine conturata. Astfel, vedeta a decis sa faca anuntul cel mare, ca este insarcinata pentru a doua oara. Afla cum se simte Laura in aceasta perioada, si daca vestea i-a luat sau nu prin surprindere pe viitorii parinti, intr-un interviu, marca Perfecte.md.

Povesteste despre momentul in care ai aflat ca esti insarcinata.

„Am mers la medic pentru a face un control de rutina. Acolo mi-au dat aceasta veste. Am ramas pur si simplu impresionata si fericita in acelasi timp. Copilul a fost planificat, insa pe mai tarziu. Deci, vestea ne-a luat prin surprindere. A fost un dar de la Dumnezeu, care a aparut la timpul cel mai potrivit, pe care l-a considerat El potrivit pentru noi”. 

Cum i-ai povestit fiicei tale ca in curand va avea o sora sau un frate? Cum a reactionat?

„De fapt, fiica mea, cu o seara inainte sa aflu vestea cea mare, a scris pe foaie dorinta pe care o are de ceva timp - de a avea o surioara. Si eu in acea seara duceam cu ea tratative, ii ziceam ca se va realiza neaparat, doar ca un pic mai tarziu, peste vreo doi ani. Si a doua zi mi s-a dat vestea ca deja s-a intamplat minunea. Cand Maya a aflat, a izbucnit in lacrimi de fericire, nu-i venea sa creada ca in sfarsit i s-a indeplinit dorinta si mi-a zis: „Vezi, mami, ca dorintele devin realitate?”. A fost unul dintre cele mai emotionante momente pentru noi”. 

A asteptat acest moment mai mult de 15 ani! Doina Sulac a recunoscut ca si-ar dori sa devina din nou mama: „Poate in curand mai apar si alti membri in familia noastra” - VIDEO

De ce ai hotarat sa tii sarcina in secret ?

„Din punct de vedere a sanatatii, am vrut sa mearga totul bine, departe de vizorul lumii. Cand am cosiderat ca este timpul sa facem publica vestea, atunci am facut-o, cand deja din punct de vedere medical numai exista nici un risc”.

Ai pus pe pauza activitatea ta artistica in aceasta perioada sau muncesti in continuare?

„Muncesc in continuare. Studio, muzica, interviuri, filmari si inregistrari. Ador munca mea si le combin perfect pe ambele”. 

La ce incercari te pune sarcina? (toxicoza, adaugarea in kilograme, stare emotionala).

„Avand deja 7 luni de sarcina, am adaugat doar 5 kg, fara nici un regim alimentar special sau vreun efort. Asa este genetic firesc pentru mine. Organismul meu trece acum prin cele mai frumoase schimbari. Toxicoza am avut in primul trimestru si continui sa o mai am din cand in cand. La fel a fost si cu prima sarcina”. 

Stii deja pe cine porti sub inima sau urmeaza un gender party? 

„Deja stiu. Din considerent ca nu am pic de rabdare, a fost imposibil sa mentin taina pana la eventualul gender party”. 

V-ati gandit la nume pentru viitorul copilas?

„Da. Numele pentru viitorul copilas l-a ales sora acestuia. Maya din prima a zis ce nume va fi”. 

Nu e doar un muzician bun, dar si un tata exemplar! Ionel Manciu a adus-o pentru prima data pe fiica lui in Moldova, pentru a o boteza: „Eu vorbesc cu ea in limba romana, sotia mea vorbeste in japoneza, iar la scoala cred ca va invata limba engleza” - VIDEO

Pentru cand este preconizata nasterea?

„Nasterea este preconizata in aceasta iarna”. 

Ati inceput pregatirile pentru venirea pe lume a bebelusului?

„Da. Deja procuram toate cele necesare pentru viitorul bebelus. Este atat de placut si emotionant”. 

Sotul tau va asista la nastere?

„Sotul meu este alaturi de mine mereu si a zis ca sigur va asista si la nastere. El asteapta acest copil ca pe cel mai pretios dar”. 

De ce iti este cel mai tare frica la nastere, dupa ce ai trecut peste una?

„De durere. Aceasta este frica mea cea mai mare, stiind deja ce presupune procesul si cat de sensibila sunt”. 

Va mai doriti copii in general?

„Totul depinde de cel de Sus. Cum el va dori si cum va sti El mai bine”. 

Chiar daca e sportiv, inima ii canta de fericire! Sotul Doinei Sulac a compus melodia pentru primul lor dans. Vezi cat de gratios au dansat cei doi miri in aplauzele tuturor - VIDEO

Avand experienta in spate, cum crezi, ce fel de mama vei fi pentru al doilea copil? Mult mai linistita sau vei schimba ceva in ingrijirea si educatia lui?

„Voi tinde sa fiu o mama extraordinara pentru copiii mei. Asa am tins sa fiu si la aparitia primului copil. Si asa va fi si cu al doilea”.

Laura Vetty are 29 de ani si este o artista cunoscuta in Republica Moldova. Dupa ce a absolvit Academia de Teatru si Arte Plastice, tanara s-a lansat in domeniul muzicii cu piesa „Change your life”. 

Interpreta are o fetita pe care a adus-o pe lume in 2013, iar acum este in asteptarea celui de-al doilea copil.

Articole din aceeasi categorie