11.10.2022
A asteptat acest moment mai mult de 15 ani! Doina Sulac a recunoscut ca si-ar dori sa devina din nou mama: „Poate in curand mai apar si alti membri in familia noastra” - VIDEO

Doina Sulac in rochie alba de mireasa! Interpreta de muzica populara a jucat nunta intr-un cerc restrans de persoane, alaturi de alesul inimii sale, Isidor Tanase. Cine au fost invitatii si cum a fost evenimentul, afla din reportajul, marca O Seara Perfecta. 

Dupa ce vineri la amiaza Doina Sulac si Isidor Tanase s-au cununat la Catedrala mitropolitana, seara si-au adunat oamenii dragi la restaurantul subteran de la Cricova. 

„Cununia a fost alaturi de cei mai apropiati oameni. Chiar am plans, a fost totul din suflet. M-a atins pana la lacrimi. Am fost imbracata intr-un costum popular asa ca la Voloca, ca la Cernauti, cum e traditia. Costumul are 7 kilograme de margele. Au creat-o maestritele noastre de la Voloca, care doar ele stiu sa faca asa capodopere de arta”, Doina Sulac, interpreta. 

Nu e doar un muzician bun, dar si un tata exemplar! Ionel Manciu a adus-o pentru prima data pe fiica lui in Moldova, pentru a o boteza: „Eu vorbesc cu ea in limba romana, sotia mea vorbeste in japoneza, iar la scoala cred ca va invata limba engleza” - VIDEO

Interpreta de muzica populara ne-a marturisit de ce si-a dorit o nunta intr-un cerc restrans, doar alaturi de cei apropiati.

„Deja avem o experienta in aceasta viata asta si stim cum trebuie sa fie facute lucrurile frumos. Asa ne simtim noi cel mai bine, cel mai confortabil. Am facut o sarbatoare pentru sufletul nostru. Nasi nu avem. Cred ca suntem deja la varsta la care noi putem fi nasii cuiva. Asa a fost sa fie probabil. Ca sa ai un nas trebuie sa simti persoana”, Doina Sulac, interpreta. 

„M-a atras la ea sinceritatea, creativitatea. E foarte creativa Doina si chiar ma mira faptul ca are atatea melodii frumoase. Am fost cu ea la multe concerte, spectacole, evenimente. Lumea o iubeste si o admira mult”, Isidor Tanase, sotul interpretei. 

„Nu degeaba se spune ca destinul vine de la Dumnezeu. Am asteptat acest moment mai mult de 15 ani. Am o fiica mare si practic Isidor este tatal ei la cat suflet si admiratie are fata de tot ce face Nicoleta. Cine stie, poate in curand mai apar si alti membri in familia noastra”, Doina Sulac, interpreta. 

Despre relatia lor s-a aflat abia de curand in spatiul public, desi cei doi sunt impreuna de mai multa vreme. 

„Deja de trei ani ne cunoastem. Locuim impreuna aproape doi ani”, Doina Sulac, interpreta. 

Fiica renumitului interpret Nicolae Sulac se mandreste cu alesul inimii sale si este fericita ca si-a unit destinul cu un barbat talentat. 

Chiar daca e sportiv, inima ii canta de fericire! Sotul Doinei Sulac a compus melodia pentru primul lor dans. Vezi cat de gratios au dansat cei doi miri in aplauzele tuturor - VIDEO

„Isidor are niste abilitati extraordinare. Pe langa faptul ca este pasionat de muzica, este si fondatorul Taekwondo-ului din Republica Moldova. Este un sportiv de mare valoare in tara noastra. Omul talentat este talentat in toate. Are si CD-ul sau”, Doina Sulac, interpreta. 

Daca la cununia religioasa, Doina a imbracat straie nationala, la petrecerea de seara a purtat o rochie alba de mireasa, creata de un designer autohton.

„Am cunoscut o fata, care este si vornicica principala la aceasta nunta, care are un salon minunat de rochii de mireasa. Ea mi-a creat aceasta rochie minunata”, Doina Sulac, interpreta. 

Desi a fost o nunta cu putini invitati, printre ei au fost multi artisti. 

„O sa si cant, o sa si mai moderez. O sa cante muzicienii nostri de baza. Va fi interpreta de muzica usoara, Karmella, dar si alti invitati speciali”, Igor Rusu, interpret. 

Invitatii au venit cu cele mai calde urari pentru tinerii insuratei.

Scandal intre Emilian Cretu si Tany Vander? Actorul a publicat un filmulet controversat in mediul online care a ajuns in scurt timp viral - VIDEO

„Ca orice mama, am emotii, insa sunt bucuroasa ca Doinita l-a gasit pe alesul vietii sale. Vreau sa le doresc multa sanatate, sa fie fericiti, sa aiba parte de bucurie, de oameni dragi in preajma”, Svetlana Sulac, mama. 

„Ma bucur ca ei s-au regasit in aceasta lume mare si ca azi isi unesc destinele”, Liliana Cazac, interpreta. 

„Sa fie fericita, implinita. O respectam si o iubim enorm. Suntem mandri ca astazi ii suntem alaturi si o putem sustine”, Karmella, interpreta. 

„Cei dragi sa le fie alaturi. Copii multi si sanatosi si destepti”, Patricia Paulenco, vornicica. 

Si ce fel de nunta fara daruri?

„Un buchet de flori si deja ceea ce se pune in plic. Unul dintre cele mai importante daruri e rochia de mireasa a Doinitei”, Patricia Paulenco, vornicica. 

„Traditional cu un buchet de flori pentru mireasa, dupa care o sa ne exercitam datoria fata de ei cu un dar banesc bineinteles”, Corneliu Botgros, instrumentist. 

„Mi-am ales tinuta in 10 minute, foarte repede”, Angela Botgros, sotia lui Corneliu Botgros. 

„Tinuta am ales-o cu mult timp in urma. Este de la un designer autohton. Imi place stilul ei minimalist”, Liliana Cazac, artista. 

Tinerii insuratei s-au gandit deja unde vor merge in luna de miere.

„Poate fi vorba de Europa sau chiar Moscova, insa trebuie sa vedem daca totul va fi bine acolo. Insa neaparat vom merge undeva, intr-un tur impreuna”, Doina Sulac, interpreta. 

Tot ce trebuie sa stii despre fatetele dentare! Afla de la medicul Dumitru Romaniuc daca acestea distrug structura dintelui, dar si daca au nevoie de o ingrijire mai speciala - VIDEO

Doina a interpetat si o melodie din creatia maestrului Nicolae Sulac.

Articole din aceeasi categorie