15.01.2024
A iesit, in sfarsit, din umbra lui Macaulay! Fratele mai mic, Kieran Culkin, in apogeul carierei: e castigator al Globului de Aur

Ani de zile Kieran Culkin a trait in umbra fratelui sau ultra celebru, care ne „intra” in casa in fiecare an de sarbatori, Macaulay Culkin. Kieran a avut si el un rol mic in celebra serie „Home alone”: a jucat rolul varului lui Kevin McCallister, Fuller McCallister.

Acum, la 41 de ani, Kieran Culkin a iesit, in sfarsit, din umbra fratelui sau. Nu ca nu ar fi de ani de zile un actor apreciat la Hollywood, insa acum a venit si recunoasterea oficiala.

Fanii au fost socati cand i-au vazut noul tatuaj. Vedeta care s-a umplut de tatuaje si operatii estetice - FOTO

Kieran Culkin a fost recompensat, de curand, cu un „Glob de Aur”, pentru rolul sau din Succession.

Desi de abia in 2024 a castigat trofeul, prima sa nominalizare a venit pentru rolul din filmul Igby Goes Down. Au mai urmat inca 4 nominalizari pana a reusit sa si castige – toate pentru cel mai apreciat rol au sau de pana acum, Roman Roy in Succesion.

Oleg Spinu - deranjat de decizia juriului de la Eurovision! Care a fost motivul pentru care interpretul nu a pasit in etapa finala - VIDEO

Si Macaulay Culkin a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul din Home Alone, dar a pierdut in fata lui Gerard Depardieu.

Kieran Culkin este casatorit din 2013 cu Jazz Charton. Cei doi s-au cunoscut intr-un bar in 2012 si impreuna au doi copii, o fetita si un baietel, nascuti in 2019, respectiv 2021.

Articole din aceeasi categorie