14.01.2024
Oleg Spinu - deranjat de decizia juriului de la Eurovision! Care a fost motivul pentru care interpretul nu a pasit in etapa finala - VIDEO

In urma preselectiei in finala la Eurovision, Oleg Spinu nu a fost selectat. Ce a dezvaluit interpretul in urma deciziei juratilor.

Intr-un InstaStory, Oleg Spinu a marturisit: „Din pacate am aflat ca nu am trecut preselectia, nu am ajuns in finala. Motivull fiinf ca nu am cantat live, dar asta nu a fost. Eu niciodata nu cant cu plus la nici un eveniment, la nici un concurs, la nici un concert. Parerea mea este ca am cantat destul de bine, sunt fericit ca am aratat ceea ce pot acolo. Acum sun si trimit mesaje la Eurovision, insa nimeni nu raspunde”.

Dupa care a adaugat:„Parerea mea este ca daca aveau banuiala ca nu cant live, atunci puteau sa ma opreasca, ar fi putut sa-mi propuna sa cant fara negativ, dar asta nu a fost si nu inteleg din ce cauza. Asa mergem mai departe peste obsetacole, eu cred ca os a fie totul bine”.

„Imi pare foarte, foarte rau ca am pierdut vremea, foarte tare imi pare rau”, a concluzionat Oleg.

Dupa care a publicat si conversatia pe care a avut-o cu pagina de Instagram a Eurovision Moldova.

Moldoveanul Oleg Spinu este singurul artist din familie. Canta la vioara, chitara, fluier, saxofon, dar si cu vocea. Moldoveanul in varsta de 15 ani, s-a clasat pe locul 3 in finala show-ului Romanii au Talent 2023.

Articole din aceeasi categorie