15.01.2024
Fanii au fost socati cand i-au vazut noul tatuaj. Vedeta care s-a umplut de tatuaje si operatii estetice - FOTO

Este una dintre cele mai controversate vedete din Marea Britanie, care socheaza mereu cu transformarile fizice pe care si le face. Mereu surprinde cu cate ceva nou: poate o alta marire de sani sau de buze sau un tatuaj scandalos. De data aceasta este varianta a doua pentru Katie Price.

In varsta de 45 de ani si mama a cinci copii, cu tati diferiti si varste cuprinde intre 8 si 20 de ani, Katie Price este intr-o continua transformare.

Aparent vedeta britanica a ajuns la tatuajul cu numarul 19, care este cel mai mare de pana acum. Ii acopera practic tot spatele. „Durere de la tatuaje si sala de fitness – asa voi petrece 2024”, isi anunta vedeta fanii la inceputul anului.

E unul dintre cei mai doriti barbati din lume, dar n-are casa si traieste „pe drumuri”. Jason Momoa, actorul nonconformist de la Hollywood

Katie Price are o adevarata colectie de tatuaje pe corp, cu care se mandreste in postarile de pe Instagram.

Potrivit Daily Mail, ar fi cheltuit pana acum 130.000 de lire sterline pe transformarile sale, dintre care cel putin 84.000 de lire numai pe marirea bustului.

Horoscop 15 ianuarie 2024. Iubirea pluteste in aer. Zodiile care isi gasesc sufletul pereche

De curand, Katie a dezvaluit ca a apelat la doua proceduri noi – fillere pentru a schimba forma buzei superioare si… mai multe fillere pentru posterior.In decembrie 2022, aceasta a spus ca si-a facut a 16-a operatie de marire a sanilor si deja o planuieste pe a 17-a, pentru urmatorul nivel. „E alegerea mea si e corpul meu”, isi motiveaza vedeta operatiile.

Articole din aceeasi categorie