01.05.2023
Designerul Natalia Platon s-a casatorit! Vezi primele imagini in rochie de mireasa - FOTO

Stilata si eleganta, asa arata Natalia Platon in rochie de mireasa. Cu doua zile in urma, designerul a publicat pe pagina sa de Instagram cateva fotografii pe care le-a intitulat „Bride”.

Pentru cel mai important eveniment din viata ei, designerul a optat pentru un voal cu funda, care se combina perfect cu manusile. 

De ce Eduard Malareu nu este romantic si nu-i place ploaia? Vezi ce detalii au dat baietii din trupa Akord dupa lansarea celei mai noi melodii - VIDEO

De asemenea, a purtat o rochie alba, fara bretele. Si-a accesorizat tinuta cu cercei supradimensionali, de aceeasi culoare.

Internautii au venit cu mesaje de felicitare: „Nemaipomenit de frumoasa, felicitari!”/„Ce deosebita esti!”/„Wow cat de inovationala! Cea mai creativa mireasa...”, etc.

Mihaela Cavcaliuc - imagini cu chipul ei, dupa operatia estetica la care a recurs! Vezi cum arata aceasta fara peruca - FOTO

Natalia Platon este unul dintre cei mai cunoscuti designeri din Moldova. Aceasta are si un blog personal pe Instagram unde impartaseste fotografii cu cele mai importante evenimente din viata sa.

Articole din aceeasi categorie