12.08.2024
A fost victima bullying-ului din cauza kilogramelor pe care le avea, iar acum este model internațional! Povestea Dianei Moldovan: „Puneam genunchierele la glezne pentru a acoperi grosimea” - VIDEO

Modelul internațional Diana Moldovan a dezvăluit în cadrul unui podcast cu Andreea Cigolea că silueta perfectă vine la pachet cu bullying-ul. A fost complexată din cauza kilogramelor sale, până în momentul în care și-a dat seama că acest lucru îi poate aduce venituri.

„Genetic vorbind, sunt norocoasă, am fost slabă întreaga mea viață și carieră. Mai înainte nu apreciam calitatea asta de a putea consuma orice și de a nu pune absolut nici un gram pe mine, dar în același timp, am primit foarte mult bullying cu privire la faptul că eram prea slabă”, a povestit Diana Moldovan, model internațional.

Invitata podcastului a povestit că în trecut practica sportul, iar antrenorul ei o îndemna să mănânce mai mult, pentru a adăuga câteva kilograme:„Până la vârsta de 18 ani, când am început cariera de modeling, aveam 47 de kilograme la o înălțime de 176 de centimetri și jucam handball. Țin minte și acum cum consumam cât 2 persoane, antrenorul meu se asigura că am 2 porții de mâncare la prânz și seara. Când mergeam în cantonamente, primeam extra doză de mâncare doar ca să pun un pic de masă pe mine”.

Anastasia Nichita - despre condițiile de cazare din Satul Olimpic de la Paris: „Și la Tokio au fost așa paturile...” - VIDEO

„Dacă ai ceva frumos, primești foarte mult bullying. Din „scheletron” nu ieșeam. Jucam handball, iar în loc să pun genunchierele pe genunchi, le puneam la glezne pentru ca să acopăr grosimea, erau foarte subțiri”, a continuat să explice Diana.

Modelul recunoaște că nu se simțea bine în pielea ei: „În timp, am învățat să apreciez detaliul acesta de finețe. Când port tocuri acum, mă bucur cănd îmi văd gleznele subțiri, dau eleganță ținutei. Au fost momente când nu am avut o imagine plăcută față de mine”. 

Elena Javelea este însărcinată! Primele poze cu burtica de gravidă, după mai multe luni în care și-a ținut sarcina în secret - FOTO

După ce a început cariera în modeling a înțeles că poate face bani din asta: „Asta a început să-mi schimbe un pic gândirea. Mi-am dat seama că pot să fac bani din asta, cineva apreciază, primesc complimente”.

SURSĂ FOTO: Facebook/ Diana Moldovan

Articole din aceeasi categorie